zondag 27 december 2015

Nog 7 weken, het komt steeds dichterbij.

Waar ik de vorige keer in de blog meldde dat ik aan het aftellen was, en eerst de kerst voorbij moest zijn, is het nu zover.

Kerst is niet mijn lievelingsfeest, al die drukte, kerstmuziek "gezelligheid". Het hoeft niet van mij.
Hoewel ik vooral gisteren een leuke dag heb gehad ben ik dan ook blij dat het weer voorbij is.
Komende week ben ik lekker vrij, lekker even bijkomen van een drukke periode op het werk.

En aftellen, serieus aftellen nu. Nog maar 7 weken, het gaat snel nu. Sinds de vorige keer is er niets
veranderd. Kwam nog wel iets leuks tegen op Airbnb, in Titusville, aan de kust. Twijfelde of ik hotel in Leesburg moest annuleren, en dit moest boeken. Maar nee, voelt op een andere manier niet goed. Lekker bij het oude laten. Mijn planning is daar ook op gemaakt.

Mijn globale planning (e.e.a. is afhankelijk van het weer in die week) is als volgt:

Maandag 15 februari - Vlucht Amsterdam-Orlando met TUI. Aankomst rond 13 uur. Tijdens de rit naar het hotel in Leesburg zo her en der stoppen om wat te eten/drinken/shoppen.

Dinsdag 16 februari - Rainbow Springs State Park en Mount Dora

Woensdag 17 februari - Shoppen Orlando (Outlets aan Int.Drive) en Wintergarden Village.

Donderdag 18 februari - Lyonia Preserve en New Smyrna Beach

Vrijdag 19 februari - Nieuwe outlet mall in Tampa, Tampa Premium Outlets. En Tarpon Springs.

Zaterdag 20 februari - Avian Reconditioning Centre en Wekiwa Springs State Park (die al voor de 3e keer op mijn lijstje staat, en dat ik nu echt echt echt wil bezoeken haha)

Zondag 21 februari - Nog open, geen idee!

Maandag 22 februari - Terugreis Orlando-Amsterdam 14.25 uur, aankomst dinsdagmorgen. (nog maar even niet aan denken...)


Er zal vast nog het een en ander ter plekke veranderen, maar niet veel denk ik.

Onlangs heb ik via Vakantieveilingen een overnachting "gewonnen" in het Dorint Hotel dus mijn vakantie begint al op zondag de 14e. De prijs is lager dan een taxirit heen en terug. Nu moet ik echter met de trein, maar dat kan ik rustig aan doen op de zondagmiddag. En als ik terug ben rustig aan met de trein terug.

Lekker aftellen nu, hopelijk komen we qua weer de rest van de winter ook ongeschonden (d.w.z. zonder vorst en sneeuw) door, en zo red ik het wel tot 15 februari.

Enne.... ik rook nog steeds niet :-) De eerste weken waren best een hel, als ik nu erop terugkijk. Maar nu gaat het wel goed. Ik juich echter pas als ik een jaar rookvrij ben.

Ik wil iedereen bij deze een goede jaarwisseling wensen, en alvast een goed en vooral gezond 2016!


27 opmerkingen:

 1. Het begint nu inderdaad op te schieten Cindy, fijn en wat een leuke planning heb je gemaakt. Wij kunnen ook niet wachten om te vertrekken. Goed van je dat je nog steeds niet rookt! Een fijne jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heerlijk, ik ga eerst van jullie blog genieten, lekker snel al voor jullie :-) En dank je wel!

   Verwijderen
 2. Kerst is ook niet echt ons ding, een (Disney)kerstboom in huis en uit eten met vrienden vinden dan wel echt leuk maar daar blijft het dan ook bij. Gelukkig zijn we ook weer 11 maanden verlost van Robert ten Brink met zn " Merry Christmas Hè? ".

  Goed idee om nu nog met TUI te vliegen, want ze hebben (nu nog) gunstige tijden, helaas wordt dat over een paar maanden een stuk minder. Je planning ziet er leuk uit en ben ook benieuwd naar de accommodaties die je bij/via BNB hebt geboekt.

  Success net aftellen en dan je nog steeds niet rookt is echt een hele prestatie !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. TUI vind ik erg fijn. Accomodatie is in hotel, zou wijzigen naar Airbnb maar toch maar niet gedaan, heb goed gevoel over zoals het nu is. En dank je wel!

   Verwijderen
 3. over 7 weken al, heerlijk! Vorig jaar vlogen we met je mee. Nu gaan we een paar weken later. Ik ga lekker door jouw blog genieten van de voorpret. Ik heb al een lijstje op Pinterest gemaakt wat ik allemaal wil kopen bij BBW en Ulta. Fijne vakantie week en een prettige jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, was leuk vorig jaar! Nu even iets langer aftellen voor jullie. 1 voordeel: als ik terug ben hebben jullie het nog tegoed ;-)
   BBW en Ulta zijn zo zijn! Zal ook eens inspiratie opdoen op Pinterest, heb een account, maar doe er niets mee. En dank je wel!

   Verwijderen
 4. Ja Cindy, het gaat nu echt lekker snel. Voor ons nog 5 weken en 2 dagen, maar we tellen de dagen niet hoor. ;) Weer een paar dagen gelijk in Florida en weer lukt het niet.
  Fijne jaarwisseling en hou het rookvrij zijn vol!!!
  Van het geld dat je nu uitspaart kun je leuke dingen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja jullie mogen eerder :-) En ben je gek, aftellen doe je toch niet haha! En wie weet komen we elkaar toch nog ergens tegen. En dank je wel!

   Verwijderen
 5. Dank je wel Cindy. Jij ook een heel fijn en gezond (non-smoking!) 2016. En het super vooruitzicht van een supervakantie in februari. Geniet van je vrije week en tot blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaat het nu lekker opschieten. Ben benieuwd hoe strak je je aan je "to do list" houdt, hahaha. Nog heel even volhouden. En goede voornemens (stoppen met roken) hoef jij in ieder geval niet te nemen. Goed hoor en volhouden! Fijne jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En ben ook benieuwd, we zullen zien :-) En heb een ander voornemen klaar staan hoor, maar dan moet ik eerst een jaar gestopt zijn met roken haha. Dank je wel!

   Verwijderen
 7. Wat snel al, en wat een geweldige vluchttijd heb je zeg, gewoon bijna een volle dag om mee te starten (y)
  Leuke dingen gepland en ach, wat maakt het uit, een schema is er voor jou om aan te passen, je hebt er zelf voor betaald Hahaha.
  Geweldig dat je nog steeds niet rookt, echt helemaal top en wat zul je er een energie door hebben gekregen die je dus straks volop kan benutten!
  Ook voor jou een fijnen jaarwisseling en een geweldig 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heerlijke vluchttijd, vooral heen. Terug had van mij iets later gemogen haha. En idd, ik zie het daar wel waar ik zin in heb, schema is globaal. Leuk om te doen, maar geen moeten. En dank je wel!

   Verwijderen
 8. Je hebt een ambitieuze planning, maar het is vakantie en planningen kunnen ook zomaar veranderen, gewoon lekker doen waar je zin in hebt. Zo fijn als je straks aankomt hoef je niet meer nerveus naar een rookplek te zoeken, geweldig dat je hebt volgehouden, je bent een ex-roker :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo is dat! En idd, geen gestress op zoek naar een rookplek, heerlijk haha. Dank je wel!

   Verwijderen
 9. heerlijk hoor nog heel even aftellen en dan kan de pret weer beginnen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat knap dat je het vol houdt niet roken, top!
  Lekker aftellen en genieten daar, maak niet uit waar, toch?
  Fijne jaarwisseling !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En nee, maakt niet uit waar, als het maar in Florida is ;-)

   Verwijderen
 11. Hahaha en ik baal als een stekker dat kerst al voorbij is.....echt mijn favoriete tijd van het jaar. Je planning ziet er super uit Cindy dus kom maar op met die verhalen, goed voor kij in het komende Florida vrije jaar :(. Fijne jaarwisseling en de beste wensen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat een verschil dan he. Ik hou echt zo niet van kerst... ben zo blij dat alles ook uit de winkels is straks. En oei, zwaar jaar voor jullie ja :-( Dank je wel!

   Verwijderen
 12. Wat heerlijk Cindy het gaat nu opschieten!! En wat een leuke dingen staan er op je lijstje, ben benieuwd naar je foto's!! En Wat goed dat je nog steeds niet rookt! Toppie hoor.. Fijne jaarwisseling

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker het begint al te korten.
  Nog maar 7 weken.
  En fijn hebben wij weer een leuk blog om mee te genieten.
  Je hebt een mooie planning.
  En super van je Cindy dat je het zo goed volhoud om niet te roken geweldig!!!!!!
  Veel plezier met de voorpret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En als ik straks weer terug ben kan ik door jullie blog weer heimwee krijgen zag ik net ;-)

   Verwijderen
 14. Heel veel verdere voorpret en zalig vooruitzicht over 7 weken al!! Fijne jaarwisseling en succes met het niet roken!!!

  BeantwoordenVerwijderen