zondag 21 februari 2016

20 februari 2016 Chilldagje, en veel kijken kijken niet kopen.

Tja, weer 6 uur wakker. Lijkt wel of ik moet werken... (mijn wekker gaat altijd om 6 uur dan).
Pluk de dag, dus eruit.
Vaste ritueel, alleen vandaag alles in de laagste versnelling.

Rond 9 uur ben ik richting Sanford gereden. Ihop had ik nog niet gehad! Hoort er wel een beetje bij he? Meestal 1e morgen, maar ja, dat feest ging deze keer niet op natuurlijk.

Ik ging voor de Nutella Banana crepes. Heerlijk!


En toen kon het shoppen beginnen. Lekker de mall doorgewandeld, op mijn gemakje. Uitgebreid gekeken bij JC Penney, Macy's, Burlington, en vele andere winkels zoals Bath and Body Works, Yankee Candle (ja, alweer...) Sephora etc.etc.
Niets gekocht, op wat kleine dingetjes bij B&BW en YC na dan. Bij de laatste voor vriendinnen geshopt.

Zocht een fijne jas voor op de fiets voor voorjaar/zomer. Maar niet kunnen slagen.
Bij Burlington hadden ze leuke modellen van New Balance, van die dunne windjacks, voor maar 29 dollar. Maar het was mijn kleur niet (beige/bruin...). De kleur die ik wel leuk vond was er niet in mijn maat.
Nog gekeken voor leuke Nikes, kon ook al niks vinden in de outlets. Maar ook hier niets.Af en toe even buiten gezeten op een stoepje. Soms gewoon op de parkeerplaats op een stoep bij gebrek aan een zitplaats ergens. Wil toch ook even van de zon genieten nietwaar. Er werd op een gegeven moment gevraagd "are you ok madam?" Iemand dacht dat ik niet goed was geworden hihi, zat natuurlijk gewoon op de grond. Lief!

Amerikanen zijn niet allemaal zo lief overigens... Ging later naar een paar andere winkels, en reed toen per abuis tegen de richting in op de parkeerplaats. Een Amerikaanse vrouw draaide haar raam open en blafte me toe dat ik daar niet mocht rijden. Nou, sorry hoor...

Later naar TJ Maxx/Ross/Old Navy/Marshalls etc geweest. Niet kunnen slagen voor een koffer. Niets naar mijn zin.
Nog even 2 tacootjes gegeten bij Taco Bell. Was toen al rond 15 uur. Toen op naar Target.
Snel via de wifi kijken wat AZ had gedaan, gewonnen, yes! Alweer. Target rond gestruind, Walmart rond gestruind. En alles lekker op mijn dooie gemakkie.

Petco niet binnen geweest. Had vandaag last van mijn welbekende (voor mezelf dan) gruwelijke heimwee naar mijn katten, meh.... Later ging het weer hoor. Maar heb altijd zo'n dag dat ik ze ontzettend mis. Mis die fluffy vriendjes gewoon heel erg. Hoezeer ik het ergens ook naar mijn zin heb. Konden ze maar mee op vakantie ;-)

Nog wel een cadeautje voor ze gekocht bij Walmart, 2 nieuwe etensbakjes, en een muis die piept als ie beweegt, gevuld met catnip. Altijd goed.Toen weer terug naar Mount Dora. Doorgereden naar de winkels. Eerst maar weer eens kijken voor een koffer bij de plaatselijke TJ Maxx/Ross.
En bingo, bij TJ Maxx hadden ze net nieuwe binnen, een mooie witte Samsonite, met zilveren accenten en ook nog een TSA slot. Voor de prijs waar ik in Nederland ruim een koffer van Hema kan kopen, maar ben niet tevreden over de kwaliteit daarvan... Hij was 99 dollar. Nou, daar heb je ze niet voor in NL hoor van Samsonite.Had niet echt honger, en zeker geen zin om echt "uit eten" te gaan. Dus lekkere vette burger weer bij Five Guys, ditmaal een regular in plaats van een kleintje die ik van de week had. Goh, die burgers zijn toch echt de lekkerste hoor!
Terecht al die meldingen waar ze genoemd worden als de beste burgertent.
Voor de niet-kenners; je kan hier altijd gratis pinda's nemen.


En nu de blog schrijven. Net even klein wasje gedaan, lekker schone kleding aan als ik weer naar huis ga. Wat rommelen, alvast wat spulletjes bij elkaar gezocht.En morgen weer lekker chillen. In Mount Dora. Ben vandaag heen en terug langs Lower Wekiwa Spring gereden, zit nog wel in mijn hoofd...Zit op 20 minuten vanaf hier.
Even googelen of het wat is.

Jullie horen het morgen wat het allemaal is geworden.

Temperatuur vandaag: een dikke 25 graden, niet strakblauw, maar wolkjes, ook heerlijk. Besef heel goed dat ik verschrikkelijk veel geluk heb met het weer! Iets met krijgen wat je verdient? ;-)

Tot morgen weer!


21 opmerkingen:

 1. Mooie koffer Cindy, die kun je heel wat jaren meenemen naar Florida ;-). Leuk morgen in Mt Dora, lekker genieten. Je treft het enorm met het weer, fijn hè. Veel plezier morgen wat je ook gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie deal gesloten!..Je hebt het naar je zin en wij ook met het lezen van je verslagen. Have Fun.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie koffer zeg moet toch ook maar eens gaan kijken niet dat ik dat nooit doe maar ja kan of niks vinden of te duur. lekker genietdagje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow de koffer ziet er goed uit!!
  Weer een lekkere dag Cindy !!
  Mooi weer, Florida, wat wil je nog meer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed geslaagd voor de koffer Cindy !
  Weer een lekkere dag ...heerlijk 25 graden :-)
  Heel veel plezier vandaag !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad een mooie koffer, fijn dat je toch geslaagd bent. Je geniet nog goed zo te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad een mooie koffer, fijn dat je toch geslaagd bent. Je geniet nog goed zo te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie koffer! Lekker genieten van het zonnetje, het is hier zulk takkenweer, je zult het inderdaad verdiend hebben! Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker shopdagje en toch een mooie koffer kunnen scoren, wat wil een mens nog meer? Veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het lijkt soms wel of ze jaren achter elkaar heel veel spullen precies voor jou hebben en daarna een aantal jaar niks...betekend dus dat je gewoon weer op zoek moet gaan voor een nieuw reisje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke dag heb je er weer van gemaakt.
  En de koffer ziet er geweldig uit hoop dat je m vaak kan gebruiken:)
  En je boft echt met het weer en zoals je al zei je krijgt wat je verdient.
  En leuke spulletjes gekocht voor de poesjes thuis,zullen ze blij mee zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie koffer zeg. Kun je mooi al je aangeschafte spullen in stoppen. Jammer dat je geen jas en gympen kon vinden, maar ik ken het. Soms gaat het shoppen geweldig en soms kun je totaal niet slagen. Maak er maar weer een heerlijke dag van. Ben alweer benieuwd hoe je deze dag weer in gaat vullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook al heb je dan niet veel gekocht, gewoon kijken kijken niet kopen is toch ook al heerlijk. Wat geinig die witte koffer, kon je nu die auto ook maar meenemen, leuk setje, hihi. Heel veel plezier vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahaha ik zie je al zitten op een stoepje tussen de auto's en dat ze komen vragen hoe het gaat......Gaaf koffer, kun je goed vullen met alle geshopte spullen.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lekker dat het zo mooi weer is, het is hier echt weer herfst:(..Kan er zo naar uitkijken dat wij ook weer gaan in de meivakantie!
  Ja AZ nu op de 3e plaats, ik las het net, boeit mij niet verder hoor, kan eigenlijk niet he als echte Alkmaarse;)
  Nou nog lekker genieten daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ranoe: wat een heerlijke dag! Mooie koffer gescoord, ga je vast veel plezier van hebben! Geniet nog even deze laatste dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goed geslaagd zeg met die koffer. Hij is mooi ! En weer een heerlijke relax dag in Florida. beetje shoppen beetje eten :-) Wat wil een mens nog meer bij een lekker temperatuurtje. Geluk kan toch zo eenvoudig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Haha..die Amerikanen toch....gelukkig ben ik als Hollandse jongen altijd heel beleefd tegen dames die tegen het verkeer inrijden......🙈

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heerlijk dagje weer lekker die winkels afstruinen vind ik ook altijd zo heerlijk en die burgers met pinda's....het water loopt me in de mond

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hehe eindelijk een koffer en wat voor 1? Super hoor. En wat weer een lekker dagje. Knap van je dat je de dollars niet over de balk gooit hahaha. Ga zo door, vind het ook heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Goed geslaagd voor een koffer, mooi!
  En ja, ze zeggen altijd dat je krijgt wat je verdient, dus lekker genieten van het warme weertje. Voor je het weet zit je weer in het koude kikkerlandje.

  BeantwoordenVerwijderen