dinsdag 16 februari 2016

15 februari 2016 Reisdag

Yay ik ben er!

Wekker vanmorgen op 4 uur gezet, was echter al om 2 uur wakker, draaien, woelen, draaien, nog een keer woelen. Je ligt dan toch op de wekker ofzo. Aan het bed lag het niet, Dorint hotel beviel prima.
De shuttle is handig, na 15 minuten sta je op Schiphol.
Gistermiddag daar aangekomen, even wat gegeten op Schiphol, en weer terug met de shuttle, ideaal.
Aanrader! Kreeg ook een mooie gerenoveerde kamer.Afijn, terug naar vanmorgen.
Wekker ging, brak eruit. Ben al een paar dagen verkouden. Een jaar niet verkouden geweest, maar hoestende en proestende collega's en een knettergekke airco op het werk zijn hier debet aan vermoed ik.
En ja hoor, net voor Florida word ik dan verkouden...
Afijn, het ging wel weer na een douche, op naar Schiphol.


Inchecken en controle was zo gebeurd. Er liep bijna niemand ook niet bij de winkels en restaurantjes.
Daar iets gegeten en gedronken, en hup het vliegtuig in. Deze was echter knettervol. Ook met huilende kinderen. En 1 krijsende, die zat voor me. Ze krijste ook als ze kraaide zeg maar, wat een volume... Dus er kwam weinig van lezen, voornamelijk films gekeken, met de oortjes in.
Het is en blijft een lange zit, een echt noodzakelijk kwaad om in Florida te komen. Zo ook nu weer.
Na 2 uurtjes vond ik het eigenlijk al wel mooi geweest haha. Helaas....De vlucht duurde 9.50 uur. Om 13 uur zijn we geland op Sanford.
De Dreamliner beviel overigens uitstekend. Minder droge lucht, minder lawaai van de motoren, en de drankjes die je koopt zijn koud en niet lauw.

Dan ben je blij met de rechtstreekse vlucht, maar het duurde tot dik 14.15 uur voordat ik door de douane was. Er waren niet zoveel balies open. De man die me hielp was wel super vriendelijk.
En yes, op naar de koffer. Die draaide al het zoveelste rondje.

Toen op naar Alamo, kleine wachtrij. Eenmaal buiten grapte ik tegen de medewerker dat ik die Ferrari (o.i.d.) wel mee zou nemen. Waarop hij me een best grote bak aanbood, uit de midsize nog wat. Vroeg of hij iets kleiners had. (maken ze niet veel mee haha). Pfff wat moet ik met een grote bak. Doe maar een kleine auto, ben dat thuis ook zo gewend.
Afijn, er stond er nog 1 in de economy klasse, een Honda Accord geloof ik, een witte. Niet teveel
toeters en bellen. Ideaal.Bekaf was ik tegen die tijd. Maar wilde toch graag wat eten en drinken, dus op naar Seminole town Centre. Een fijn winkelcentrum waar het nooit druk is, zo ook vandaag niet. Op Presidents Day!!!
Even wat gegeten bij Taco Bell, en verse aardbeienlimonade elders gehaald (Charly's?)
En kakte helemaal in. Niet eens puf meer om bij Bath and Bodyworks te kijken, even rondgesnuffeld, maar dat was het. Nog wel een lijstje afgestreept voor iemand bij MAC, zij blij :-)Toen op naar Mount Dora, het Airbnb onderkomen wat ik op het laatste moment heb geboekt.
Via de 441, een lange weg, 2 baans. 's avonds niet verlicht geloof ik. Maar ben toch meestal
wel voor donker terug denk ik. En anders geen probleem, geen drukke weg.
Zag nog wel borden, dat er beren konden oversteken. En ik denk een dood konijn op de weg, met van die zwarte gieren op de loer, brrr...
En tja, hier hou ik dus van. Het "echte" Florida, tenminste, voor mij het wat echtere.

Geen lange files op de i4 (jaja, reed er onderdoor vanmiddag, er stond er weer 1) geen gekkenhuis op de weg, heerlijk.

En ik werd hartelijk verwelkomd door Daniel. Hij is de komende dagen weg, dus heb het rijk alleen. En mag sowieso van het hele huis gebruik maken. Zit nu aan de keukentafel. En hij is er net naast komen zitten, even kletsen. Vriendelijke en gastvrije host!
Erg fijn verblijf, zal van de week eens wat foto's maken.

Voor nu sluit ik af. Ben ontzettend moe, vecht tegen de slaap, te vroeg om te gaan slapen maar het is niet anders. Excuses voor eventuele typefouten, die sluipen er nu zo in.

Morgen is het plan om naar Rainbow springs te gaan, en Mount Dora eens te bekijken.
Eens kijken hoe laat ik wakker ben :-)

Oh ja, de wifi werkt hier als een tierelier!
En de temperatuur? Zo rond de 23 graden, heerlijk! Wel bewolkt, maar dat zou komende week beter worden. We zullen het zien :-)

Tot morgen!

33 opmerkingen:

 1. Dat klinkt goed!! 23 graden, ik ben jaloers, hier in Ny is het -3 :( Geniet van je vakantie, je hebt t weer verdiend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je goed bent aangekomen. Jammer van de herrie in het vliegtuig, kon je niet lekker doezelen. Fijn hè die Dreamliner 😀. Temperatuur is prima en morgenmiddag wordt het voorlopig zonnig, schitterend weer. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je goed bent aangekomen. Jammer van de herrie in het vliegtuig, kon je niet lekker doezelen. Fijn hè die Dreamliner 😀. Temperatuur is prima en morgenmiddag wordt het voorlopig zonnig, schitterend weer. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig zijn er heel veel verschillende "echte" Florida's want er is voor ieder wat wils. Alle Florida's hebben meestal blauwe luchten met kleine witte wolkjes en zeker zeven zonnen. Geniet van jouw Florida!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat moet jij moe zijn geweest! Gelukkig is zoiets gauw vergeten als je er eenmaal bent. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent er ! Het genieten kan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een vermoeiende reis, maar dan de beloning. Er wordt i.i.g. heerlijk weer voorspeld de aankomende tijd. Lekker genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ondank het krijsende kind toch een fijne reis gehad he? We lezen weer gezellig mee, have fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat was me het reisje wel. Je verkoudheid werkt nu ook even niet mee. Maar je bent nu in Florida, hopelijk merk je straks niks meer van de verkoudheid, ga lkkr genieten en ik lees lkkr mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat was me het reisje wel. Je verkoudheid werkt nu ook even niet mee. Maar je bent nu in Florida, hopelijk merk je straks niks meer van de verkoudheid, ga lkkr genieten en ik lees lkkr mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja heerlijk 10 uur lang krijsende kinderen hahaha. Maar het is inderdaad een noodzakelijk kwaad. Heerlijk dat je er bent. Ben wel nieuwsgierig naar je onderkomen.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Is altijd weer een beproeving hè, die reis.
  Maar nu lekker genieten! En fijn dat het verblijf zo goed bevalt en toe maar, een kamer boeken en een heel huis tot je beschikking :).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat je er bent. Ik hoop dat de 23 graden snel een eind maken aan je verkoudheid. Ben erg benieuwd naar je huis via airbnb! Have fun dan hebben wij dat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je er bent. Ik hoop dat de 23 graden snel een eind maken aan je verkoudheid. Ben erg benieuwd naar je huis via airbnb! Have fun dan hebben wij dat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De reisdag achter de rug, je bent er gewoon!
  Nu lekker genieten, hoe lekker is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De lange reisdag heb je gehad ...
  Nu lekker genieten ��

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Alweer de vijfde keer, Cindy? Had ik niet gedacht!
  Wat fijn dat je er bent. Lekker genieten de komende dagen.
  Ranoe

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja, zo'n reisdag hakt er altijd wel in, zeker als je ook nog verkouden bent. Fijn zo'n hartelijk welkom en het huis voor je zelf.
  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vervelend dat je je net voor de reis verkouden begon te voelen, hopelijk helpt de warme temperatuur dat je je snel weer lekker voelt. Fijn dat de reis goed verlopen is, nu heerlijk genieten. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat vervelend dat je verkouden bent, maar je knapt vast snel weer op daar in Florida. Ben benieuwd naar je foto's van je verblijf!!! Heel feel plezier en ik kan niet wachten op je volgende verslag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je bent er gewoon! Ben heel benieuwd naar de foto's van je verblijf. De temperatuur is ook heerlijk. Nu nog het zonnetje er bij en je verkoudheid is zo cerdwenen. Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een onderneming is het toch om op de plek te komen waar je je in de hemel waant :)
  Maar je bent er nu lekker en zo te lezen is alles naar wens, nu kan het grote genieten gaan beginnen, Have Fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heerlijk, nu maar lekker genieten en dat gaat vast lukken !
  Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Fijn dat je er bent het grote genieten kan beginnen en dat zal wel lukken denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Goed om te lezen dat je op de plaats van bestemming bent. Mooi beschreven, die reis- ik hoorde het kind krijsen en zag in het donker een beer loeren. Geniet van je vakantie, dan geniet ik van je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hele fijne vakantie!!! We zijn gisteren in Rainbow Springs geweest en vonden het erg tegenvallen. We vonden de trails daar ook erg verwarrend. Tja, we hebben de laatste 2 weken dan ook zó veel moois gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heerlijk Cindy je bent er!!!
  Tja denk je ook buiten de vackantie periode te vliegen,zit er nog een gillend kind voor je balen.
  En wat vind ik jou toch altijd lekker stoer om daar gewoon in je eentje weg te rijden in Florida..
  Fijnhakt het appartement naar je zin is en nu GENIETEN !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Zo, de reis incl. krijsende koter zit erop nu kan het grote genieten gaan beginnen. Enjoy!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Inmiddels ben je al aan je eerste volle daf begonnen en die krijsenende koters en lange vliegreis al weer vergeten ;)
  Have fun, we lezen lekker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. 23 graden, dat klinkt best aangenaam :-) Wat fijn dat de reis goed gegaan is, en dat je verblijfplaats goed lijkt te gaan bevallen. En jaaaaa, ik ben blij! Hihihi! Geniet er van de komende week, ik ga weer lekker meegenieten hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heerlijk dat je er bent en de temperatuur klinkt goed.
  Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen