dinsdag 6 september 2016

5 september 2016 Shoppen op Labor Day

Vandaag was het Labor Day, een feestdag in de USA. Aangezien Ingrid daarom vrij was kwam ze naar Jersey City om mee te gaan shoppen. In de Newport Mall zitten toch weer veel andere winkels dan die in NY zitten. (lees: zoals de malls in Florida, heerlijk, met een fijne foodcourt)

Vannacht goed geslapen in een heerlijk bed, om 7 wakker na een goed nachtje, en het standaard ritueel, lekker wakker worden en de reacties lezen, wat internetten, douchen.  Lekker rustig aan want ik zou toch niet meer naar Manhattan gaan. Mijn voeten redden dat gewoon niet meer.

Ik ben eerst naar de hele grote supermarkt achter het hotel gelopen, de Shoprite. Wat drinken gehaald voor in de koelkast op de kamer, en een ontbijtje. Lekker wat donuts van Dunkin Donuts, blijft heerlijk.


Jammer genoeg te groot om nog op te kunnen krijgen....



Daarna ben ik langzaam aan richting het water gelopen. Kreeg nog de tip om teenslippers aan te trekken, om de blaren wat te verlichten. Maar helaas kan ik daar niet op lopen, heb afgelopen jaar hielspoor gehad aan beide voeten, en slippers zijn echt slecht dan... Had mijn modieuze Teva's vandaag aan, weer wat afwisseling ;-) Blaren ingepleisterd en gaan.

Wat een mooie wandeling langs het haventje hier vlakbij en langs het water. Bij Starbucks even wat te drinken gehaald en genieten maar.




Hieronder zit de Holland Tunnel



Rond 12 uur had ik afgesproken met Ingrid en zij kwam met de Path hier naar toe. We zijn eerst wat gaan eten in de mall, Ingrid had sushi, en ik had Tacobell, heerlijk!

En toen winkel in, winkel uit, mijn favoriete Yankee Candle en Bath & Body Works zitten er ook. Meer gekeken dan gekocht.

Toch een kleine buit.






Nog wat gedronken en een plak cake erbij bij Starbucks en Ingrid is toen weer richting Brooklyn gegaan, al met al een rit van ongeveer een uur.

Het was ca 16 uur. Te vroeg om al wat te gaan eten, zat vol van Starbucks. Ben dus lekker aan het water gaan zitten, de zon was er inmiddels bij gekomen. Wel winderig vandaag.

Nog wat foto's met zon:





Na een uur had ik nog steeds geen trek dus ben richting hotel gelopen. Voeten zijn niet zo kapot als afgelopen dagen, maar hadden toch wel weer genoeg stappen gezet. Rond de 14.000 vandaag,

Ben net rond 19 uur richting de supermarkt gelopen, heb een lekker wit broodje gehaald, en verse honingham. En dat smaakte heerlijk, net genoeg voor vanavond.
Hierachter zit de supermarkt, achter dat grote pand wat ervoor ligt, BJ's, een bandenzaak



Na het ondergaan van de zon dit uitzicht:


En bij donker dit uitzicht:



Dit verveelt toch nooit?

Straks lekker slapen, morgenochtend de spulletjes die ik hier heb gebruikt weer in de koffer doen, ga rond 11 uur uitchecken denk ik. Dus heerlijk rustig aan doen. Dan de bagage hier in de bagageruimte stallen en nog even naar de mall. Daar lunchen op mijn gemak. Rond 15 uur neem ik een Uber naar de luchthaven, Newark, en 18.15 uur ga ik als het goed is de lucht in met UA70 richting Amsterdam, waar ik woensdagochtend rond 7.30 uur (vlgs schema, meestal is het eerder) aan hoop te komen.
Mits Hermine geen roet in het eten gaat gooien. Morgen schijnt de ergste dag te zijn, maar ja, ze roepen al dagen waarschuwingen.... Wel wordt het winderig, maar volgens mij hebben we daar dan alleen het eerste stukje wat last van in de lucht.

Ik heb echt een topweek gehad, zoveel indrukken opgedaan, moet alles thuis ook even een plekje gaan geven. Ben heel blij dat ik weer een blog heb bijgehouden, zo kan ik alles voor mezelf nog even teruglezen. Maar ik ben ook heel blij om weer naar huis te gaan. Zoals sommigen van jullie wel weten krijg ik op een gegeven moment toch wel heimwee, vooral naar mijn katten, en wil ik gewoon weer lekker naar huis.

Het verslag van morgen komt online als ik thuis ben, ergens komende dagen.

Ik ben vooral heel blij dat ik nog 1,5 week vrij ben, niet meteen aan het werk hoef en nog lekker kan gaan nagenieten met het mooie weer dat verwacht wordt in NL. En oh ja, ga denk ik een afspraak maken bij een pedicure als ik terug ben hihi.

Bedankt weer voor het lezen en tot in Nederland!

34 opmerkingen:

  1. Goeie reis terug Cindy. Je hebt genoeg beleefd om de komende weken nog na te genieten. Zo'n weekje zal je niet snel vergeten en anders....helpen je voeten je we!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie dag vandaag, het was een week om niet snel te vergeten.
    Alvast een goede reis terug naar huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alvast goede reis naar huis Cindy.
    Hopelijk weer met het uitgebreide aanbod van films dan vliegt het voorbij. Alhoewel, lekker slapen is ook niet verkeerd. Wij hebben trouwens nog helemaal niets gemerkt van Hermine.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ervaring NYC, geweldig! Je zit op een prachtige stek en nee, dat uitzicht verveelt nooit. Fijne dag nog vandaag en goede reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat vliegt zo'n weekje voorbij zeg! Maar je hebt superveel gezien en gedaan. En geweldig uitzicht vanuit je hotel. Geniet nog van je laatste dagje en goede reis terug naar Nederland!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Volgens mij keer jij hier nog weleens een keer terug ;-)
    Goede terugreis!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt dubbel en dwars genoten van deze prachtige trip,je houdt hier hele mooie herinneringen aan over.Voor vandaag nog fijne dag Cindy en morgen een goeie vlucht terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou op deze mooie reis kun je weer heel lang teren. Wat heb je veel gedaan en gezien. En wat zullen de voetjes blij zijn dat ze rust krijgen! Fijn dat je nog lekker vrij bent na terugkomst, kun je lekker nagenieten. Geniet van de laatste paar uurtjes NY en voor daarna een goede reis terug naar de katten.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat gaat het toch allemaal veel te snel.....een goede reis terug naar huis. En ik zou inderdaad die voetjes maar eens even verwennen hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jeetje wat zijn die dagen gevlogen. Je kunt heel wat afstrepen van je lijstje. alvast een goede reis terug !!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat kan ik me goed voorstellen dat je alle indrukken een plekje moet geven. Fijn dat je daar thuis ook nog lekker de tijd voor hebt. Ondanks je voetjes heb je toch nog genoeg stappen gezet zeg. Alvast een goede reis morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat heerlijk dat je nog een poosje vrij bent om lekker met de katten te knuffelen, maar vooral om die arme voeten rust te gunnen :)
    Wat heb je veel gezien en veel indrukken op gedaan en er zal vast nog heel veel over zijn voor een vervolg ooit...:)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een super week heb je gehad.
    HĆ©le goede reis terug naar huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. De spellingscontrole had zulke rare dingen gedaan, die reactie maar verwijderd ;-).

    Je hebt zoveel gezien en gedaan al die indrukken moeten nog verwerkt worden. Fijn dat je nog een tijdje vrij bent dan kun je heerlijk nagenieten. Voor vanavond: goede reis !

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ja shoppen dan is het voor ons dames al snel een topdag.
    wij vinden Bath&body ook zo'n leuke winkel.
    En als je eventueel nog een gaatje hebt moet je eigenlijk daar je voetjes even lekker laten doen,meestal zit er een op elke hoek.
    Hebben wij onze laatste dag ook nog laten doen zelfs Stefan is meegeweestšŸ˜„šŸ˜„
    Is zo lekker en denk dat jou voetjes er oom echt aan toe zijn na al die kilometers!!!
    Geniet nog van je laatstejaars daar en wat een lekker gevoel dat je nog een vrij bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heb je een heerlijke week gehad Cindy!
    Ook deze dag was weer super, compleet met shoppen.
    Alvast een hele goede reis naar huis, maar eerst nog een leuke dag NY!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat kan je terugkijken op een geweldige week !
    Toch vandaag ook weer de nodige km in de benen...
    Geniet van je laatste uren in NY en dan een hele goede reis naar huis !

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een mooie afsluitende dag! Wat een fantastische citytrip heb je beleefd zeg! Veel gezien en gedaan. Gelukkig kan je thuis nog even bijkomen. Alvast een goede reis terug en geniet nog even van de laatste uurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Cindy
    Een hele goede Reis terug
    Ja een weekje NY dat hakt er in
    Bedankt dat we mochten mee genieten en we kijken uit naar de laatste

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat gaat het toch altijd snel voorbij...maar je hebt een topweek gehad Cindy...zoveel gezien en zoveel indrukken, die pakken ze niet meer van je af. Goeie reis morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oh, wat geweldig allemaal. Ik ga zeker ooit ook nog naar NY. Nog een fijn dagje en een rustige vlucht terug. Je blog was weer geweldig !
    Paula (PBL)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Is altijd fijn als je je blog nog een keer terug kunt lezen. Je vergeet toch al snel details van de reis vind ik.
    Goede reis terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een prachtweek heb je gehad, zoveel gezien. Morgen lekker op je gemak naar de mall en nog ergens lekker eten, heerlijk hoor. Ik wens je vast een goede vlucht en nog lekker een tijdje nagenieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Balen, het is alweer voorbij šŸ˜¢Inderdaad wel weer lekker terug naar je eigen huis en je beessies. Veilige vlucht!!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Balen, het is alweer voorbij šŸ˜¢Inderdaad wel weer lekker terug naar je eigen huis en je beessies. Veilige vlucht!!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Time flies when your having fun!! Fijne en veilige reis terug!!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Bedankt dat jij ons vakantie gevoel nog wat verlengd heb, het was zalig om mee te genieten van jouw verblijf in NY en tips opgedaan voor als wij nog een keer teruggaan :) Een hele goede terugreis en daarna nog even genieten van je vrije dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een heerlijke tijd Cindy. Prachtig blog heb je erover gemaakt. Kreeg al weer heimwee naar NY. Geniet nog ff, alvast een veilige terugvlucht en welkom thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een fantastische trip heb je gemaakt! Een hele goeie terugreis gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een mooie (foto)dag heb je vandaag weer beleefd, wel jammer dat je voetjes toch wel gaan protesteren maar evengoed flink kunnen genieten vandaag. Wij wensen jou een 'nice & safe flight' en tot de volgende ( helaas alweer de laatste ) update !!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Cindy dank je wel voor je leuke blog, ik heb het weer met veel plezier gelezen. Al eens fittflops geprobeerd..ik heb ook hielspoor gehad en de slippers en schoenen van fittflop waren een weldaad voor mijn voeten toen, en draag ze nog steeds met veel plezier. En ik heb 2 shockwave behandelingen gehad voor mijn hielspoor en ben nu echt Pijn vrij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ook shockwave behandelingen gehad voor mijn hielspoor, perfect! Ben er daardoor nu ook vanaf. Toevallig raakte ik erover aan de praat met vrouw naast me in het vliegtuig, en ook zij droeg fittflops, en raadde ze aan. Ik ga ze onthouden!

      Verwijderen
    2. Echt heerlijk die slippers, wel ff wennen in het begin hoor..ik kreeg er spierpijn van in mijn kuiten de eerste paar dagen, maar wil nu niks anders meer.

      Verwijderen