zaterdag 20 februari 2016

19 februari 2016 Premium Outlets Tampa, Tarpon Springs, en Honeymoon Island State Park

Vanmorgen om 6 uur wakker, ging om 22.30 uur slapen gisteravond, dus prima nacht (mag wel iets langer hoor, maar lukt gewoon niet haha).
Rustig aan internetten, reacties lezen, douchen etc.etc.

Op naar de Premium Outlets in Tampa! Een rit van ongeveer een uur en 3 kwartier. Leuke rit, wel een lang stuk over de I75, die is saai en duurt 66 km. Klein stukje voor de outlets even wat gedronken en gegeten bij Dunkin Donuts,en door naar de winkels.
Wat een prachtig winkelgebied! Niet druk, alles mooi nieuw, leuk winkelaanbod, en gewoon mooi! Je hebt overal leuke zitjes, en heerlijke luie stoelen, ook in de zon. Een kleine foodcourt, maar wel voldoende aanbod. Aanrader! Ben alles even langs gelopen, en ben in weinig winkels naar binnen geweest. Alles is even wat compacter dan in Orlando, meer mijn ding eigenlijk.

Even staan kletsen bij de CCO die hier ook zit (is van Estee Lauder, waar merken van deze moedermaatschappij worden verkocht zoals Tom Ford, MAC, Estee Lauder, Clinique, Bobbi Brown etc.etc.). Vaak wat oudere collecties maar ook gewoon de nieuwe producten. Gevraagd of ik foto's mocht maken, want de winkel in deze outlet was zo mooi ruim en clean. Maar nee, dat mocht helaas niet van de baas ;-) (die wil dat de mensen toch vooral naar de gewone winkels gaan, dus zo weinig mogelijk aandacht hiervoor). Dus bij deze haha. Zit overigens ook in de Outlets aan Int.Drive.

Uiteraard ook even de Yankee Candle winkel binnen gelopen, wat een keuze toch vergeleken met NL... Zoveel aparte en LE geuren. Heerlijk om rond te snuffelen.













Lekker even wat gegeten bij Johnny Rockets













Het volgende op het programma was Tarpon Springs, wilde daar graag een keer kijken. Kreeg lieve suggesties om Clearwater Beach te bezoeken nu ik toch in de buurt was, maar wil daar een keer een hele dag doorbrengen, heel even vind ik zonde. En wil, ooit, een keer hele vakantie ergens aan de kust vertoeven, dus komt er wel een keer van :-)


3 kwartier rijden ongeveer, parkeerplaats was snel gevonden, overal heel veel parkeerplaatsen, en de prijs is ook overal hetzelfde: 3 dollar voor de hele dag.

Het zou wat Grieks aandoen, en dat deed het zeker. Leek net of ik op Kos rondliep haha. De temperatuur leek er ook op naar mijn gevoel, inmiddels zo'n 27 graden. Heerlijk!
Maar het plaatsje zelf? Mwah... was er heel snel weer uitgekeken. Het was erg druk, erg toeristisch, mensen stonden overal in de rij om naar binnen te kunnen. Niet mijn ding.






En tja, wat nu? Dan kriebelt het toch wel heel erg om naar Honeymoon Island State Park te gaan. Las het op de blog van Renee en Jacky van de week (http://www.schoutenjanssen.nl/), en kreeg soort van heimwee. Vond het daar zo heerlijk. Volgens de Garmin maar 12 km. En was er ook zo.
Had maar een uurtje a anderhalf voor ik weer terug wilde, maar beter iets dan niets. Even rondgelopen op het strand, even gezeten, met de auto naar diverse strandjes. Vond het 2 jaar geleden mooier op een of andere manier, maar fijn om er even geweest te zijn. Het zand is zo mooi wit!!






Toen terug. Een rit van 2.5 uur. Ging ca 15.30 uur rijden. Zou dan rond 18 uur weer thuis zijn. Maar goed, je bent niet zomaar die area uit.... Garmin ging geheel eigen gang, en ik werd via allerlei vervelende wegen met veel stoplichten, waar je eeuwig moest wachten, de area uit geleid. Het duurde al 1.5 uur voor ik uberhaupt op de snelweg zat. Aankomst tijd was inmiddels 18.35 uur. Garmin leidde me ook ineens halverwege de I75 af, niet vervelend, saaie weg... ging nu via de 50. Wat een heerlijke weg om te rijden, heb genoten! Zonnetje achter me dat langzaam zakte, radio aan op een 80's/90's zender. Bijna niemand op de weg. Genieten!



Had ontzettend zin in Outback, en die zit in Leesburg, dus meteen doorgereden. Wachttijd was 25 minuten, maar kon aan de bar eten, daar was ik zo klaar. Had zo'n trek dat ik vergeten ben een foto te maken... Had een sirloin steak met coconut shrimps. Heerlijk gegeten!

En de plannen voor morgen? Die zijn geschrapt. Drukke dagen gehad, en wil even lekker chillen.
Morgen ga ik winkelen/slenteren in Seminole Town Centre in Sanford, ben er altijd maar even, en wil gewoon even lekker de tijd hebben om te kijken bij Burlington/Dillards/Macy's etc.etc. En even kijken voor een koffer. Ook daar zit een Ross/TJ.Maxx etc in de buurt.

Voor de zondag heb ik besloten om te toerist uit te gaan hangen in Mount Dora zelf. Even wat uitgebreider bekijken, en een boottochtje maken. Kreeg onlangs een linkje, zag er erg leuk uit!

Dus geen verre tripjes meer. Anders kun je me opvegen als ik volgende week weer thuis ben....

Tot morgen weer!

20 opmerkingen:

  1. Drukke dag vandaag, groot gelijk dat je morgen gaat chillen, het is tenslotte vakantie. Hoe bevalt je accommodatie? Fijne dag morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! En bevalt prima. Nog steeds het rijk alleen, vind het wel lekker. En het is superstil hier 's nachts. Ook heel fijn.

      Verwijderen
  2. ziet er mooi uit die outlet en de rest van de dag natuurlijk ook. lekker zonnetje en genieten maar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik geef je gelijk Cin! Wat fijn dat je het zo heerlijk hebt daar! Geniet van het chillen. Maar daar zit ik niet over in.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jij hebt je kilometers weer gemaakt zeg! Leuk Zo die beachstoelen in de outlet. En nu ik jouw reactie op tarpon spring zo lees, moeten we misschien ook heroverwegen of dit voor ons wat is. Afsluiten met outback is natuurlijk altijd goed. Geniet nog de komende dagen en ik geef je groot gelijk wat de afstanden betreft.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zon, zee, grieks, shoppen, een heerlijke dag zo..
    Je bent zo lekker aan het genieten, leest daardoor heerlijk weg !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De outlet ziet er erg leuk uit ,fijn als het zo rustig is .
    Tarpon Springs is inderdaad toeristisch, maar wel leuk om het andere sfeertje daar te proeven.
    Lekker nog even genieten van het strand....weer een topdag !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, Cindy, het lijkt wel of er bij jouw meer uren in een dag zitten.... Wat heb je weer veel gedaan. Jammer dat Tarpon Springs zo toeristisch is geworden. Wij zijn er in de zomer geweest, toen was het niet druk. Dat komt dan misschien toch anders over... Honeymoon Island staat ook op ons lijstje, ben benieuwd! Heerlijk afwisselende dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, wat leuk dat je overal heen rijdt en zoveel ziet en doet! Ik kan me voorstellen dat je rustig aan gaat doen. Je ziet wel een hoop zo. Tampa outlets staan op mijn lijstje deze zomer, mits het geen strandweer is. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ziet het nieuwe winkelgedeelte in Tampa er toch aantrekkelijk uit. En ook zo heerlijk rustig! Je heb behoorlijk wat kilometers gemaakt, maar wel heel leuk die afwisseling. Winkelen, Tarpon Springs en het strand. En die temperatuur is natuurlijk helemaal om jaloers op te worden 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Weer een super dag Cindy. Genoeg indrukken opgedaan. Jammer van de terugreis dus helemaal gelijk dat je vandaag gaat chillen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Weer een super dag Cindy. Genoeg indrukken opgedaan. Jammer van de terugreis dus helemaal gelijk dat je vandaag gaat chillen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat was een drukke dag Cindy.Veel gedaan en gezien,leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zo wat een geweldige dag weer.
    En jij gaat maar een week maar je doet gewoon net zoveel als wij in drie weken hihi.
    En lekker gegeten bij outback ja maak ons maar jarloers.
    En snap dat je morgen een relax dag inlast het is natuurlijk ook vakantie...
    Geniet ervan

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mijn hemel meid, wat een tempo heb jij er in en wat een leuke dingen heb je weer gezien.
    Ik snap helemaal dat je een keer echt aan de kust wil zitten, vind ik je ook echt een type voor als zonaanbidster ��
    Nieuwe mall ziet er ook geweldig uit, is er een om te onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat is inderdaad een fraai en rustige mall. Route 50 terug heb ik ook ooit eens gedaan. Toen was ik nogal moe en dan duurt het zoooooo lang voor je weer in orlando bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw die nieuwe mall gaat zo op het lijstje!!Ziet er echt heel mooi uit. Tja en Tarpon Springs....dusss hahaha. Je geniet met volle teugen en dat springt je blog uit, heerlijk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jeetje wat doe jij veel op één dag, knap hoor in je uppie. Wat een leuke dingen komen er weer voorbij, mmm Johnny Rockets en Outback en krijg heimwee.
    Een leuke tip in Mount Dora is een segway tour, je krijgt dan zoveel leuks te zien en het is helemaal niet moeilijk, ik kan het ook, hihi. Heel veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Die nieuwe mall stond al op het lijstje en is met stip gestegen!! Wat ben je aan het genieten en wij ook via je blog, zalig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zie er leuk uit die Mall in Tampa, en lekker in het zonnetje kunnen zitten is ook niet verkeerd.
    Oe, en lekker gegeten: Dunkin Donuts, Johnny Rockets èn Outback! Jammer dat Tarpon Springs tegenviel.
    Morgen lekker relaxen, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen