donderdag 18 februari 2016

17 februari 2016 Shoppen, shoppen, shoppen en shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Kortom: winkeldagje!

Vannacht als een roos geslapen op de Nyquil en ben er goed van opgeknapt ook. Wat rest is een behoorlijke verkoudheid, maar die gaat vanzelf wel weer over. Dat heeft 1 nadeel: ben gek op geurkaarsen, en kon vandaag niet zo goed ruiken bij o.a. Yankee Candle...

Ben er rond 6 uur uitgegaan dacht ik, weet het al niet eens meer. Ging om 22 uur slapen, dus prima nacht. 8 uur slapen is uitslapen voor mij.

Lekker zitten internetten, alle leuke reacties op de blog weer gelezen. Wat is dat toch leuk, superveel reacties. En veel tips. Allen dank weer!

Na douchen was ik eigenlijk klaar om te gaan. Maar het was pas 8 uur. 3 kwartier rijden naar Orlando, maar de winkels gaan pas om 10 uur open in de Outlet.
Toch maar vertrokken. Het was wat mistig, en fris. Ca 13 graden. Maar het warmde al snel op door de zon. Later op de dag was het volop zonnig en 24 graden. Hoe lekker is dat in februari!!!!
Nou, heel lekker zal ik je zeggen.



Afijn, rond 9 uur was ik al bij de outlets. Rit ging prima, klein stukje I4 ook. Wat een drukte toch weer in deze area. Wat een verschil met waar ik nu zit, goede keuze van me geweest.
Winkels waren uiteraard nog niet open. Dus even een bakkie thee met lemon pound cake genomen bij Starbucks, die al wel open was. Buiten in het zonnetje genuttigd. Genieten. Cake was tevens mijn ontbijt.



Daarna rondje gedaan, cadeautje voor mams gekocht,altijd weer dezelfde geur. Hier erg voordelig. Yankee Candle (tja, en dan balen dat je niet goed ruikt...), Cosmetics Company Outlet. Nike store. En nog vele anderen. Niet veel gekocht, maar ik vind het heerlijk om te slenteren in vele winkels.

Aangezien ik altijd het grootste deel oversla omdat ik met die winkels niets heb was ik al snel klaar. Nog even op de foodcourt gegeten. En de keuze viel op... Five Guys! Jee, wat was de (cheese) burger lekker. Heb een kleintje genomen, eetlust moet nog steeds goed op gang komen. Maar wat smaakte het lekker.






Rond 13 uur ben ik naar Winter Garden Village gereden. Voor de niet- kenners: dat is een winkelcentrum. Dat is zo groot dat je eigenlijk met je auto van winkel naar winkel hopt. Daar bij Ulta gekeken, bij Ross, bij Target. Overal heerlijk rondsnuffelen. Alleen daarvan geniet ik al. Tussendoor af en toe van het zonnetje genieten. Ga dan gewoon buiten op een stoep ofzo zitten op een parkeerterrein.

Eind van de middag weer naar huis gereden.
Wat zitten internetten, en kijken waar ik zou gaan eten. Heb nog steeds niet veel honger, dus het werden kipnuggets van McDonalds, sorry, spannender dan dit kan ik het niet maken. Voor die tijd rond gesnuffeld bij Ross, TJ Maxx en Walgreens. Veel winkels gezien vandaag. Bij de eerste 2 gekeken voor een koffer. Toen ik thuis de dag voor vertrek mijn koffer pakte, bleek er een scheur in te zitten.
Dichtgeplakt met ductape, maar denk dat de koffer maximaal nog 1 terugvlucht kan halen. En aangezien je hier hele mooie koffers hebt voor lage prijzen is het handiger om hier even te kijken.

Heb al wat gezien, maar ga van de week nog terug. Ook nog in de outlet gekeken, maar daar vielen de prijzen me nog wat tegen. Bij Ross en TJ Maxx heb je een prachtige Samsonite voor 99 dollar. En een goede koffer lijkt me een prima aankoop. Huidige is van Hema en krijgt (zag ik later) ook slechte reviews...

O.a. deze heb ik op het oog.


Nu de blog even maken. En ik ben minder lang van stof dan gisteren haha.

Morgen staat op de planning: Lyonia Preserve en New Smyrna Beach. Het weer leent zich er prima voor volgens de vooruitzichten!



Ow... en vergeet ik nog bijna te vertellen. Gisteravond ging ik naar bed, en zie ineens iets bewegen op de vloer. Een hele grote kever/kakkerlak? Geen idee wat het was. Beker gepakt om erop te zetten en het te vangen, maar het schoot weg. Onder de deur door van de werkkamer van Daniel. En daar ga ik niet naar binnen. Dus maar even een handdoek opgerold tegen mijn slaapkamerdeur aan hihi.

Tja, het huis heeft een verwilderde tuin, en dan zitten er nu eenmaal veel insecten. We zullen zien of ik nog meer wildlife hier in het huis ga zien :-)

Tot morgen weer!

31 opmerkingen:

  1. first comment!! whahaha
    Leuke blog weer hoor, heerlijk dat shoppen van jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent al goed op dreef! Beter dan uitgerekend deze week brak. Leuk dat je naar New Smyrna Beach gaat. Daar lees je nooit veel over. Ben benieuwd, heb het goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je bent er al vroeg bij :-) En ben ook benieuwd, alle credits naar Rick en Mandy overigens, heb deze bestemming door hun blog uitgekozen.

      Verwijderen
  3. Het was een fijne shopdag, toch wat tasjes :-). Geniet morgen, de weersverwachting is uitstekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Probaat middel om wildlife te vangen: Snufje zout op de staart leggen.....😌 Fijne trip morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ondanks je flinke verkoudheid heb je een aardig uithoudingsvermogen. Wat kun jij shoppen zeg. En gelukkig ook tasjes gescoord. Ik kan me zo voorstellen dat het genieten is in februari met 24 graden. Maak er maar wer zo'n heerlijke dag van. Enne, ik hoop dat dat enge beest zich schuil heeft gehouden. Brrr.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oe! Wildlife hoef je binnen niet tegen te komen natuurlijk...knap dat je niet de hele nacht op wacht hebt gezeten.
    Lekker shopdagje, ik ben benieuwd naar morgen. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oe! Wildlife hoef je binnen niet tegen te komen natuurlijk...knap dat je niet de hele nacht op wacht hebt gezeten.
    Lekker shopdagje, ik ben benieuwd naar morgen. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ben jij een bikkel zeg....even een handdoekje oprollen en klaar hahahaha. Wat een dag en dat terwijl je niet optimaal bent. Wil wel een szien hoe jij shopt als je je helemaal lekker voelt hihi. Heel veel plezier morgen/ vandaag aan het strand!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lekker geshopt vandaag en heerlijk weer gehad, wat wil een mens nog meer! Wij hebben onze Samsonite koffer overigens ook bij Ross gehaald, echt goedkoper dan in de outlet! Fijne dag vandaag en geniet!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ideaal dagje, lekker shoppen, heerlijk!! En goed geslaagd zie ik wel. En wat is dat lekker zeg, 24 graden in februari, ik ben helemaal niet jaloers, haha. Ben benieuwd naar morgen, veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een lekker shopdag, helemaal niet jaloers hoor!
    Bij Ross of TJMaxx kun je idd het beste je koffer kopen. Ik heb mijn Samsonite ook bij TJ gekocht.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo dat was nog eens een shopdag hihi
    En die koffer ziet er prima uit!!
    daarmee kan je weer mooi op vakantie en dat betekent weer mooie blogs voor ons..
    Morgen weer veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een heerlijke shopdag Cindy .
    Zelfs om acht uur s' morgens ziet de five guys burger er heerlijk uit hahah .
    Goede oplossing dat handdoekje ��
    Heel veel plezier vandaag !

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ohh lekker warm!
    Je heb er een super shop daagje opzitten,kwam natuurlijk door je schoenen dat je t zolang heb volgehouden😉
    Je heb wel lef om alleen maar een handdoekje voor de deur te leggen...brr moet er niet aan denken hihi.
    Benieuwd naar morgen, wacht je blog weer af! Have fun over there

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ohh lekker warm!
    Je heb er een super shop daagje opzitten,kwam natuurlijk door je schoenen dat je t zolang heb volgehouden😉
    Je heb wel lef om alleen maar een handdoekje voor de deur te leggen...brr moet er niet aan denken hihi.
    Benieuwd naar morgen, wacht je blog weer af! Have fun over there

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Weer een lekkere dag, en... je knapt al op!
    Heel veel plezier vandaag, maak ons maar jaloers :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Lyonia Preserve...blauw vogels spotten?...Blue Springs State Park ligt er dicht bij...veel Manatees momenteel....je maakt ons wel lekker met die lemon pound Cake en Five Guys....

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke shopdag en goed geslaagd. Wel fijn dat je ondanks je verkoudheid nog wel wat proeft, dat zou toch zonde zijn. Veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heerlijk, ik geniet altijd zo van jouw verslagen als je op vakantie bent. Knap dat je je zo goed kunt inhouden met het shoppen, als ik lees wat voor winkels daar allemaal zijn, zou ik geloof ik in een week tijd failliet gaan, hihihi!

    Ow, dat je nog kon slapen met de wetenschap dat er een ondefinieerbaar insect door het huis liep, ik zou geen oog meer dichtdoen, held dat ik ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat fijn dat je, je weer wat beter voelt! Heerlijke shopdag, mocht jenog in de buurt van een fleamarket komen daar hebben ze mega veel koffers in alle soorten en maten voor weinig.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Pluk de dag, en dat heb je zeker gedaan, goed op dreef met shoppen, en ik geef je groot gelijk, ben best wel een beetje jaloers...
    Waar ik dan weer niet jaloers op ben is de kakkerlak...ieks!!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Weer een geslaagde dag. Ja ja shoppen daar is geweldig. Dat weten we allemaal haha. Gratis wildlife, mooi meegenomen. Zolang ze maar niet giftig zijn hoef je niet bang te zijn hoor. Veel plezier vandaag. Fijn dat je hé beter voelt.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Weer een geslaagde dag. Ja ja shoppen daar is geweldig. Dat weten we allemaal haha. Gratis wildlife, mooi meegenomen. Zolang ze maar niet giftig zijn hoef je niet bang te zijn hoor. Veel plezier vandaag. Fijn dat je hé beter voelt.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Fijn dat je weer wat opknapt. Starbucks,five guys, winkelen, o zo heerlijk allemaal. Laat die wildlife in de kamer maar weg blijven brrr.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ja de amerikaanse medicijnen werken als een tierelierr..gelukkig weer wat beter.. Shoppen word je altijd vrolijk van en dat helpt weer met je goed voelen. Ga zo door en die koffer dat lukt ook wel.. Veel keus voor een leuk prijsje

    BeantwoordenVerwijderen
  26. En niet eens staan gillen op een stoel, hihi! Dapper hoor....en ook super stoer dat je dan gewoon kan slapen. Doe het je niet na :-)
    Weer een super fijne dat gehad, shop till you drop in Florida! Wat wil een mens nog meer?

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo Cindy,
    Vandaag heb i je hele blog gelezen, wat ontzettend leuk! Mooie week maak je er van!
    Grappig dat je een heel huis voor je zelf hebt!
    En heerlijk weer heb je, geniet ze nog!!
    groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Gezellig hoor dat je lang van stof bent. Kan ik hier lekker genieten en meeleven. Groetjes, Marlieke (lavie74)

    BeantwoordenVerwijderen