woensdag 17 februari 2016

16 februari 2016 Ziek... of toch niet? We gaan gewoon door :-)



 Allereerst iedereen bedankt voor de reacties. Erg leuk om te lezen!

Gisteravond sliep ik dus al om 9 uur of iets in die richting. Kon mijn ogen niet meer open houden.
Half 2 was ik wakker. Half 3 nog steeds, in dat uur gelezen. toen toch weer in slaap gevallen, en om half 6 ben ik er maar uit gegaan. Veel regen en onweer ook gehoord. Maar de rest van de week blijft het mooi weer.

Was nog steeds niet helemaal lekker. En 's nachts voelde ik al dat ik last van mijn maag begon te krijgen. Dit werd steeds erger. Zo'n brandend gevoel in je middenrif. Omdat ik toch wat wilde doen toch maar wat rond gaan rijden, even de omgeving verkennen. Rond 8 uur op de gok naar Mount Dora, maar zat in de verkeerde hoek. Later nog maar eens kijken, maar dan even goed punt in de navigatie zetten. Toen door richting Leesburg, zag al snel dat er veel winkels in die hoek zitten.

Even gestopt bij een Dunkin Donuts, maar kreeg niks weg. Donut mee naar huis genomen, hopelijk morgen beter. Toen terug naar huis. Inmiddels 10 uur. Even wat gelezen, want kreeg steeds meer last van mijn maag. Begon een beetje bang te worden dat het een buikgriep zou zijn.
Maar verdorie zeg, ben in Florida! Helemaal geen tijd om ziek te zijn!

Dus toch maar weer erop uit. Nu gericht naar Mount Dora, even in de winkelstraat rond gelopen, en bij het water. Later naar het Lighthouse gereden, en daar heerlijk op een bankje in de zon zitten lezen. Begon al iets op te knappen :-)






Lelijke schoenen, sorry... maar draag geen flipflops meer sinds ik hielspoor heb gehad ;-) 






Het plan was om vandaag naar Rainbow Spring State Park te gaan, maar ik vond dat met mijn pijnlijke maag geen strak plan. Dus dat maar doorgestreept op de planning...

Waar kon ik dan wel naartoe? Wekiwa Spring State Park, heerlijk in de buurt, en stond voor later in de week op de planning. Via heerlijk rustige wegen (het is hier zo rustig overal, alleen richting Leesburg wat drukker, maar nog goed te doen) er naar toe gereden. Genieten zo!
Ik reed soms gewoon in mijn uppie.



Eenmaal daar aangekomen was mijn maagpijn weg, wat een opluchting!
Eetlust nog niet echt terug, maar moest wel wat naar binnen krijgen, dus een zakje met mini koekjes gekocht, en opgegeten. Dit was ontbijt cq lunch.





Klein stukje gelopen, niet teveel, want ben niet fit, en voel me wat slapjes. Later een uurtje in de zon gegeten bij de spring, met uitzicht op het water. Nog even bij het information center gekeken, en wat gekletst met Amerikanen, vanuit Ohia, Connecticut, overal komen ze vandaan, vaak overwinteren hier. Een vrijwilliger kondigde van te voren aan dat je een echte Amerikaanse alligator op de foto kon zetten, nou, dat leek me wel wat! Zie het resultaat haha! Wat een joekel van een alligator he!!!
















Nog een klein rondje met de auto door het park, en op richting huis weer. Weer heerlijk op mijn gemakje. Af en toe even een stop bij een Publix, CVS of Walmert, want ben weer doorgereden richting Leesburg. Een grote Publix, Walmart, Target, alles zit redelijk dichtbij. Op de hoek van de straat zit een 7 Eleven en een Racetrac, ook handig om in de buurt te hebben.





Bij Walmart nog even in de rij gestaan met mijn gisteren gekochtte T Mobile simkaart, met onbeperkt internet. Handig leek me, net zoals vorig jaar. Maar wat ik ook probeerde, mijn mobiel ziet de sim niet... Dus onbruikbaar. Tips opgezocht, maar dan moet je je mobiel resetten, terugzetten naar fabrieksinstellingen. Dus even niet. Had dat vorig jaar ook na terugkomst, dus denk dat er toch iets niet goed is gegaan.

Afijn, ik wilde dus vragen of het zin had om ermee terug te gaan, had het bij Seminole Town Centre in de buurt gekocht, toch een tripje van 30 minuten.
Maar ik kreeg dus meteen mijn geld terug, wat een geweldige service hebben ze hier ook!

Anyway, dus geen onbeperkt internet voor mij. Niet her en der foto's plaatsen op Instagram of Facebook, niet elke keer de mobiel pakken. Kortom: lekker rustig!
Dus mensen, lees ook niet meer mijn tijdlijn op FB of Twitter door. Ik laat alles even lekker voor een weekje. Kijk 's avonds even vluchtig, post foto's op een later tijdstip, niet meer IRL en ik vind het prima. Je hebt natuurlijk ook wifi in de winkels. En internetten doe ik dan "thuis" wel.

Bij Publix een broodje gekocht, stokbrood, en wat ham. Heb een kwart op. Meer ging er niet in.
Hopelijk is de eetlust morgen weer terug, want ernaast zit een Five Guys... De lekkere trek was er alweer, nu de eetlust nog. Ben allang al blij dat de maagpijn weg is.

Blijft over: stront- en strontverkouden, steeds erger, dus heb er wat voor gehaald, even goed nagevraagd of er geen NSAID's in zitten, anders krijg ik daar weer last van (krijg het daar soms van in mijn maag). Dit wordt vannacht hopelijk mijn beste vriend. Hoest ook heel erg, zit heel erg vast.
Lijkt wel soort van bronchitis. Maar daar werkt dit middeltje ook tegen.



Nu weer thuis, de blog typen, en wat chillen. Heb het rijk alleen, want Daniël, de host, is een paar dagen weg. Hij wist nog niet precies wanneer hij thuis komt, kan donderdag zijn, maar ook maandag. Dan moet ik de sleutel maar even ergens onder verstoppen als ik wegga. Prima haha! Heb zijn nummer dus als er wat is kan ik hem altijd bellen.

En dat was de eerste volle dag! Heb ervan genoten, ontzetten, desondanks dat ik me niet lekker voelde. Hopelijk is dat morgen beter, en anders ga ik er toch voor: Shoppen in de Premium outlets in Orlando (jaja, toch een keer de I4 op voor een klein stukje...) en op de terugweg nog in Wintergarden Village.

Bedankt weer voor het lezen van dit ellenlange verhaal ;-) Chapeau als je het helemaal hebt gelezen haha. Dat is het "nadeel" van alleen op vakantie zijn, gooi echt alles in de blog.

Tot morgen! (ps was ongeveer 21 a 22 graden schat ik, heerlijk!)

Nog even wat foto's van het huis, niets bijzonders hoor! Maar wel een erg fijn verblijf!

Lekkers dat klaar stond (behalve de m&m's, zelf gekocht)

Keuken

Eethoek, en mijn laptophoek :-)

Gang naar de douche, rechts, en mijn slaapkamer

"tuin"

Veranda

Overburen

Palm in de tuin












37 opmerkingen:

  1. Je hebt een lange dag achter de rug en al veel gedaan en gezien. Balen van je verkoudheid, die Nyquill helpt vast goed. Leuk huis. Veel plezier bij het shoppen morgen en beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beterschap! Wat jammer dat je dit nu juist in je weekje Florida moet krijgen. Je hebt in elk geval een mooie dag achter de rug. Als de medis gaan helpen wordt het alleen maar leuker/mooier. Lekker huisje hebt je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop met je mee dat het medicijn je van je verkoudheid afhelpt. De 23C helpt vast ook wel ;-) Shop, eet en reis ze!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat naar dat je niet fit bent. Hopelijk gaat het met dit medicijn en nog een goede nachtrust morgen een stuk beter. Respect hoe je het maar even doet om alleen naar Florida te gaan ! Beterschap en lekker genieten daar !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ontzettend jammer dat je je niet lekker voelt, maar Nyquil werkt inderdaad meestal wel! Je hebt in ieder geval een lekker dagje gehad en nog veel leuks in het verschiet :). Ik schiet trouwens acuut in de heimwee-modus als ik lees dat je naar Wintergarden Village gaat ;). Geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vervelend dat je niet fit bent Cindy! Dat wil je niet op vakantie, ene helemaal niet als je in VS bent! Ik hoop dat je snel weer opknapt! Heerlijk 22 graden! Hier is het -2 op dit moment (8 uur 's ochtend) Geniet van je vanaktie en beterschap! Gr. Emina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Balen dat je niet op je best bent, maar het genieten klinkt gelukkig door in de blog. Zo ben je ook!! Hopelijk ben je van morgen helemaal de oude en dan gaat genieten 2.0 in werking !!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Balen dat je je niet lekker voelt, moet je niet hebben op vakantie. Toch nog veel gedaan, Wekiwa staat ook nog steeds op mijn to-do lijstje, ziet er mooi uit. En voor straks: shop ze!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kijk dat is dus niet leuk....je niet lekker voelen. Maar je hebt je best gedaan om er een leuke dag van te maken. Chapeau!! Ik moest zzzooo lachen om je opmerking over je schoenen hahahaha.
    Beterschap en have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. He daar zit je niet op te wachten, ziek voelen tijdens je vakantie .
    Ik hoop dat de medicijnen hun werk gaan doen Cindy !
    Je hebt er wel een leuke dag van gemaakt..en ik heb meegenoten hihih

    Fijne dag vandaag !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ziet er meer als prima uit! Leuk dat hij nog even gezellig met je ging zitten en heerlijk dat je nu het rijk alleen hebt.
    Wel mega balen dat je last van je maag hebt en je niet fit voelt :( Hopelijk trekt het snel weg! Maar hoe dan ook geniet je zo te zien wel! Op naar een fittere dag morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat ontzettend vervelend dat je je niet top voelt. Dat is echt balen precies in je vakantie.
    Gelukkig heb je toch nog wel e.e.a kunnen ondernemen.
    Hoop fat je medicijn gaat werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jammer dat je last van je maag had en ook nog eens zo verkouden!! Maar je bent een die hard want je bent er toch opuit getrokken. Leuke foto's en ik hoop dat je je straks veel beter voelt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat akelig dat je je net nu in florida zo rot voelt. Hopelijk knap je snel op. Dapper dat je er toch zo'n leuke dag van hebt gemaakt en zoveel gedaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat akelig dat je je net nu in florida zo rot voelt. Hopelijk knap je snel op. Dapper dat je er toch zo'n leuke dag van hebt gemaakt en zoveel gedaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Erg jammer dat je je eigen niet fit voelt maar desondanks heb je er toch een aardig dagtripje van gemaakt. Mooi state park zeg... hopelijk slaan de meds aan en voel je je eigen snel beter!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Erg jammer dat je je eigen niet fit voelt maar desondanks heb je er toch een aardig dagtripje van gemaakt. Mooi state park zeg... hopelijk slaan de meds aan en voel je je eigen snel beter!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat ziet dat park er prachtig uit, genieten! Ik hoop dat je je vandaag weer wat beter voelt, ziek zijn op vakantie is zo balen...

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het wat vervelend dat je juist nu zo voelt. Hopelijk zet het niet door. Je hebt er toch een heerlijke dag van weten te maken. En wat een enorme gator zeg, hahahaha. Succes vandaag op de I4 en ga maar lekker los met shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi! Lekker je blog even bijgelezen! Was al lang niet actief geweest....( heimwee)
    Wat ongelofelijk balen dat je niet lekker bent maar super stoer van je dat je toch alles uit je dag hebt gehaald en het grote Florida genieten hebt opgezocht!
    Ik hoop met je mee op een betere nacht waarin je je beter gaat voelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Dat is wel even balen hoor die maagpijn en verkoudheid, hoop echt voor je dat het nu beter gaat. Vandaag lekker shoppen, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoop dat je een goede nachtrust hebt gehad en je jezelf weer wat beter voelt.
    Ondanks alles heb je er toch nog een ,elke dag van gemaakt.
    En jeetje wat een mega alligator :) mocht je hem niet ff vasthouden voor de foto??
    En dat de blog zo lang is vinden wij echt niet erg,heerlijk om te lezen hier in ons koude kikkerlandje..
    Veel plezier weer vandaag

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Zo jammer als je je op vakantie niet lekker voelt maar je hebt je er niet door laten weerhouden dus petje af!
    Ook ik moest erg lachen om je commentaar bij je schoenen foto zo herkenbaar...

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Vind nog veel wat je gedaan hebt als je je zo ellendig voelt, hoop dat het gauw over is! Zo niet leuk als je lekker in Florida bent en je bent niet lekker!
    Wens je beterschap en hoop dat het gauw over is!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Veel gedaan, zeg, ondanks dat je je niet lekker voelt! Hopelijk is het Florida virus sterker dan het griepvirus en kan je snel weer optimaal genieten. Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ondanks dat je je niet lekker voelde heb je toch veel gedaan zeg, en ik zie leuke dingen voorbij komen. Wat aardig zo'n welkomstpakket. Fijn dat je het rijk alleen hebt. Hoop dat je je vandaag beter voelt, veel shop plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Het ellenlange verhaal viel wel mee.....ik heb het helemaal gelezen!..vandaag geen klachten hoor!!...je bent op vakantie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. He bah je kunt nu niet ziek zijn hoor. Maar als een echte doordouwer zet je door. Wellicht doet de zon je goed en probeer eens een gatoraide of iets in die gooi want dat helpt je sneller opknappen. Enjoy the rest of your stay

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Beterschap en ondanks alles toch een lekker daggie gehad. Enne het is jouw blog hoor dus lekker kletsen maar ga zo door

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Beterschap en maak er het beste van! Grieptabletten van Equate zijn ook een aanrader. Moet nodig inslaan deze zomer ;)
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hopen dat je je snel wat beter voelt. Wat een leuk optrekje heb je.. nog veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ondanks de verkoudheid een prima start van de week, als die verkoudheid nu vlot verdwijnt kun jij en wij volop gaan genieten van je plannen! ENJOY!!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Jeetje wat is dat balen zeg, maagpijn en flink verkouden. Hopelijk gaat het snel beter.
    Ik moest wel lachen om je echte alligator. Ook een mooi park.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat vervelend dat je niet lekker bent, maar je hebt er een leuke dag van gemaakt. Hoop dat je het ergste hebt gehad en lekker kunt gaan genieten. We lezen met plezier met je mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ondanks dat je niet lekker bent heb je je goed de dag door gebikkeld! Toch mooie en leuke dingen gezien, mooi! Hopelijk knap je snel op en kun je 100% van Florida gaan genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Balen dat je je niet lekker voelde, gelukkig werkt die NyQuil als een trein! Ik vind de flessen zelfs nog beter werken, neem er ook altijd eentje mee terug naar huis! Dat park ziet trouwens goed uit, die komt hier ook op de go-to lijst.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Cindy, liep even achter, maar ben weer bij. Die ranger herken ik nog van 2 jaar geleden. Ik mocht toen een slang vasthouden van hem. Enthousiaste kerel!

    BeantwoordenVerwijderen