dinsdag 13 maart 2018

12 maart 2018 Veel gedaan, maar wel op een heel chill tempo

Wekker gisteravond gezet voor de zekerheid, straal doorheen geslapen, niets gehoord. Slaap standaard met oordoppen, ben dat zo gewend, komende nacht maar achterwege laten haha. Werd pas om half 8 wakker. Vind het zo zonde van de tijd eigenlijk maar ja, zal het wel even nodig hebben denk ik dan maar.


Dus wat later op pad, even een lekker ontbijtje gescoord bij Publix, wat een zalige yoghurt!Het regende al even, toen ik weg ging was het droog, nog wat gespetter af en toe, en het waaide hard. Plan was Statepark, en in de middag dan Florida Mall. Dat omgedraaid. Eerst naar de Florida Mall gegaan.

Na een half uurtje passeer ik ineens een bekende in de Old Navy, Jacqueline, en Theo zat geduldig buiten te wachten hihi. Tijdje staan kletsen. Zo leuk, wist dat ze ook heen gingen, maar hoe groot is de kans nu dat je ze in een grote mall tegen komt?

Daarna weer verder, en heb paar uurtjes geshopt. Goed geslaagd bij Victoria Secret, wat is dat toch een fijne winkelervaring daar. Wat een goede service.
Heerlijk geluncht bij Shake Shack, sinds ik dat voor het eerst had gegeten in New York kon ik dat niet meer uit mijn hoofd krijgen, en de vreugde was groot toen ik vorig jaar vernam dat ze een winkel zouden openen in de Florida Mall.
Helaas staan de calorieën overal bij, dat is minder.... Heb het er vandaag niet afgelopen vrees ik. Bleef steken bij 11.000 stappen. Veels te kort om dat te verbranden. Nou ja, jammer dan, heb van elke calorie genoten.
De cheese fries zijn echt goddelijk, aanrader als je daar eens bent. Die kaassaus, och...Rond een uur of 2 was ik wel uitgekeken. Wat zou ik nu eens gaan doen? Naar een Statepark, Lake Louisa ofzo? Of naar Shingle Creek? Wacht even, Celebration heb ik wel zin in. Inmiddels brak de zon goed door dus op naar Celebration, eenmaal daar mooie blauwe lucht, 21 graden, en een straf windje. Maar zo lekker. Rondje om het meer, ijsje bij Kilwins (ai, moet echt weer Weight Watcheren als ik terug ben. Maar voor nu geniet ik even hoor van al het lekkers)
Daarna nog wat zitten lezen in het zonnetje bij het meer. Top!


Daarna nog naar de Walmart, er zit een hele mooie, nieuwe, bij Ron en Monique in de buurt, zo fijn winkelen daar. Was er van de week even snel, nu uitgebreid rondgekeken. Heb nog niet echt veel gedaan buiten winkelen om, maar doe alles in een rustig tempo, waar ik voorgaande jaren echt de malls/winkels doorsjeesde. Vind dit wel fijn zo. Overal net even wat meer tijd voor nemen.

Koopje! Iemand? Pfff wat erg toch...


Rond 18 uur richting "huis". Lekker even chillen thuis, met een salade die ik had gekocht bij Publix, ook daar nog even snel geweest.

En tja, toen maakte ik een fout....
Monique had gevraagd om even te melden als ik naar huis zou gaan, dan kon ze het alarm er op afstand vanaf halen.
Dus berichtje gestuurd. Eenmaal thuis zonder nadenken naar binnen, niet gechecked of ik bevestiging had van Monique. En ja hoor... jee, het alarm ging af. En hoe. In paniek, wist wel ongeveer de code maar kon niet goed vinden hoe dat werkte, zal niet in details treden, maar rende als een kip zonder kop rond. Uiteindelijk contact met Ron, hij heeft alarmcentrale gebeld, verteld dat het vals alarm was. En ze zouden proberen de politie af te bellen, die al onderweg was. Pfff....
Ze zijn niet geweest, dus dat was gelukt. Maar anders had ik ze te woord gestaan uiteraard. Maar wat een rund ben ik dan joh.
Zo zonder nadenken naar binnen gaan...

Afbeeldingsresultaat voor stupid people quotes

Nou ja, gebeurt me dus geen 2e keer meer. Hopelijk hebben Ron en Monique nog kunnen genieten van hun etentje. Ik spreek ze straks nog wel.

Plannen voor morgen; het wordt mooi weer, wel wat koel. Heb afgesproken met Jacqueline en Theo, we gaan naar Tibet Butler State Park, is hier om de hoek. 9 uur afgesproken, dus lekker op tijd op pad. Zin in!

Tot morgen en bedankt weer voor het lezen!
17 opmerkingen:

 1. Heel leuk om je blogje te volgen.
  Doe Ron en Monique de groeten.
  En mochten jullie nog bij ons in de buurt komen dan staat de koffie klaar.
  Frans en Ineke.��

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, voor alles is een eerste keer zullen we maar zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lekkere dag, overal beetje rond gekeken, lekker gegeten, wat wil je nog meer op je vakantie!
  Ik kan mij voorstellen, dat je een beetje in paniek raakte van dat alarm, maar gelukkig liep het met een sisser af. Fijne dag morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie dag weer. Hihi Hilarisch dat alarm maar zoiets overkomt iedereen wel eens. Geniet weer van n mooie nieuwe dag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk al die foto’s, veel herkenning. Een ijsje van Kilwins, wie kan dat weerstaan, wij niet in ieder geval. Ik zie je al gaan door dat huis, en het alarm maar afgaan. Je weet nu in ieder geval wel hoe het alarm werkt. 😂😂

  Gr. Ronald

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke dag! Celebration is zo leuk om lekker even rond te lopen. En Walmart en Publix...geweldig om uren rond te struinen, haha. Ik kan me voorstellen dat je je kapot geschrokken bent toen het alarm afging. Gelukkig stonden de cops niet voor de deur 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dag weer, Cindy.
  Het is ons in 2011 overkomen dat we het alarm van de deur naar het zwembad niet uit kregen. Net aangekomen, moe. Even kijken naar het zwembad en een oorverdovend alarm. Gelukkig kwam daar niemand op af.
  Veel plezier weer vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk lekkere rustige dag.. Ik wil straks ook weer bij YC gaan kijken..nog veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke dag weer.
  Je zult je wel lam geschrokken zijn van dat alarm.
  Maar dat gebeurt je vas geen 2e keer.
  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, en Ron en Monique zaten te eten bij Manny's Chophouse, met bekende van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 11. We zijn wer helemaal bij
  Je doe het helemaal goed hoor na de vakantie gaan we weer aan de calorieen denken
  Veel plezier vandaag en geniet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Inmiddels weet de hele buurt dat jij ook in Florida bent😂wat een stunt😂.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. haha, geweldig zo'n verhaal met het alarm,(misschien die gebruiken als wekker :)), en voor de rest was deze dag een prachtige mix, ben benieuwd naar Tibet Butler State Park. Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hihi oeps! Kan gebeuren toch? Gelukkig heb je je de rest van dag goed vermaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De Cheese Fries lijken mij echt heel lekker, gaat op het lijstje ;-) . Het "rondje" in Celebration, ik zou er nu zo een moord voor doen. Het alarm is altijd even een dingetje en Petra laat dat ook altijd liever aan mij over...

  Tibet Butler State Park is echt leuk om te doen !!
  ( ik zie de foto's wel verschijnen ;-)

  Tot morgen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Celebration ohw zo lekker, en dan die zonnige foto's die intens blauwe luchten..
  Ja alleen dat al Cindy !!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat met het alarm zou mij ook kunnen overkomen. Gelukkig geen politie aan de deur gehad!Mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen