donderdag 15 maart 2018

14 maart 2018 Wild Florida

Vanmorgen wekker op tijd gezet, oef, lag lekker te slapen. Slaap zo goed hier. Heerlijk bed! Douchen, snel ontbijtje, en uiteraard de reacties eerst gelezen op blog en FB. Leuk weer, bedankt!

Rond 8.15 uur zijn we vertrokken richting Wild Florida, half uurtje van te voren moesten we ons melden voor de airboat ride, en die was om 10.15 uur.

Het was kkkkkoud, nog geen 10 graden volgens mij. Blij dat we een warm vest bij ons hadden. Een dikke jas had overigens geen overbodige luxe geweest.
Wel weer heel zonnig en strakblauwe lucht. Een leuke captain (John?) reed ons.

Het was een half uurtje, en die was zo voorbij. Een hele mooie rit, paar kleine gators gezien, en heel veel vogels. En vee dat verderop stond, met schattige kalfjes.Daarna nog even het dierenparkje ingelopen, het is kleinschalig, maar superleuk opgezet. Je bent er echter geen hele dag zoet. Met een airboat ride is een halve dag eigenlijk wel genoeg.

Hier nog wat foto's:Deze alpaca was de capuchon van deze man aan het opeten, was zo komisch om te zien :-)Om 12 uur hadden we de encounter met de ringstaart maki's. Die zie ik ook zo graag in Nederland, in Hoenderdael (dierenpark in Noord Holland)

Het bleek dat we met zijn tweetjes waren, super! Des te meer aandacht natuurlijk van de maki. Het was een mannetje, Luke volgens mij. Heel schattig, en had natuurlijk dondersgoed door dat we lekker eten voor hem hadden. Daarna wilde hij ook snel weer terug haha. Maar zo leuk, ze zijn zo schattig, die lieve pootjes en handjes. We hebben allebei ontzettend genoten.

Daarna werd het tijd voor een hapje, dat werd een heerlijke salade bij McDonalds. En tja, je moet het eten toch even op de foto zetten he!Daarna teruggereden naar Windermere, heb Monique afgezet, ze moest nog aan het werk. En ben zelf doorgereden naar Clermont. Wist niet zo goed wat ik zou gaan doen, en ben hier nog nooit geweest. Wilde nog naar een Bath & Body Works met een White Barn erin, en die zat hier als het goed is, en dat klopte. Daar lekker paar keer buiten op een stoepje (er waren geen bankjes...) in de zon gezeten, de zon is goed warm, en bij 20 graden lijkt het al snel iets van 25 graden. Zalig!

Wilde ook graag eten bij Steak n Shake, en die zit ook in Clermont, dus 2 vliegen in 1 klap. Lekker gegeten, burgertje met frietjes, en weer een heerlijke Oreo Mint koekjes shake, zalig!Daarna bij een prachtige ondergaande zon terug gereden naar Windermere.
De Biegjes kregen visite van kennissen, en daar zitten we nu gezellig mee te kletsen. Onderwerp van gesprek? 3 maal raden, begint met een F.

Morgen ga ik, niet zo vroeg, best moe, naar de kust. Heerlijk zon/zee/blauwe luchten. Twijfelde of ik niet eens naar de westkust moet, Clearwater Beach, maar ga toch weer naar de oostkust. Daytona is me te druk met de bikeweek, dus ik ga naar Cocoa Beach. Zin in!

Bedankt weer voor het lezen en tot morgen!

Ps ik kreeg vragen over waar de parkeerplaats is waar je het Disney vuurwerk zo goed kan zien, en dat is hier: parkeerplaats
18 opmerkingen:

 1. Ik vond het helemaal geweldig vandaag Cindy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dag hebben jullie samen gehad. Mooie foto’s gemaakt en echt genoten, zo te zien en te lezen. Dank voor de tip van de parkeerplaats, wij zijn over 5 weken in Florida, leuk om een keer naar het vuurwerk te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ,elke dag zo samen gezellig op pad.
  En wat een mooie foto’s wel een voordeel dat jullie maar alleen waten..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dag samen! En een schatje hoor die Maki 😀
  Veel plezier morgen aan zee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat was weer een heerlijk dagje,en ook voor morgen heb je weer zo'n lekkere dag in het vooruitzicht, genieten van de zon en zee en met je tenen in het zand
  Maar in Florida is elke dag heerlijk.
  Geniet van je dagje zee, ik verheug me alweer op je blog en foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dag samen naar Wild Florida. En goed geslaagd bij BBW?
  Vandaag naar het strand, heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gezellige dag samen. Heel leuke foto's, wat zijn die dieren schattig. Veel plezier in Cocoa beach!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk dat je weer in Florida bent. Ik vind het erg leuk om mee te lezen. Fijn dat je alles in een rustig tempo kunt doen. Gewoon lekker genieten. Veel plezier !!!
  Groetjes, Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke foto’s van jullie dag ! Het genieten spat er af 😀
  Veel plezier op het strand vandaag !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke dag heb je weer beleefd. Gezellig op stap met zijn 2-en en de dag lekker afgesloten bij Shake and Steak met een hamburger en cola hahahahaha dat doet de naam geen eer aan 😉😉😉😉

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wild Florida gaat ook op onze "to do" lijst. Schattige foto's met de Maki. Waarom was er nou maar 1 Maki?
  Veel plezier op het strand morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dag zeg. Ik moest lachen om die maki die zo intens naar het hapje in je hand kijkt dat hij scheel ziet. Veel plezier morgen on the beach!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke dag en dan vooral met de Maki's, wat een scheetjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke dag hebben jullie gehad zo te zien en natuurlijk gehoord, gisteravond. Leuk om ook jou te ontmoeten bij Ron, Monique en Pascal.
  Zodra ik thuis ben ga ik je helen blog even lezen.

  Groetje Patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 10 graden koud? Brrrr, ik ben nog verkleumd nadat ik even met BAM naar buiten geweest ben! Gelukkig heb je het later een stuk warmer gehad. Daar ben ik wel jaloers op��

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gelukkig dat de temperatuur in de loop van de dag oploopt.
  Je gaat tenslotte toch ook voor de warmte.
  Bedankt voor de tip wat betreft de parkeerplaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Airboatride, altijd leuk om te doen en het was , ondanks de temperatuur , weer een mooie trip. Leuke fotomomenten met de Maki, wat een grappige diertjes zijn dat ook he. De parkeerplaats moet ik even in mn gedachten houden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen