zaterdag 10 maart 2018

9 maart 2018 De Heenreis

De wekker ging al vroeg, half versuft werd ik wakker. Oh ja, vandaag mag ik naar Florida! Altijd fijn als dat besef komt.
Snel gedoucht, wat gegeten, laatste spulletjes ingepakt. Katjes geknuffeld.

Taxi kwam al vroeg, dacht dat we wel een paar mensen moesten ophalen, maar nee, zat in mijn uppie. In 1 keer door naar Schiphol, alweer ik reeds om 5.15 uur arriveerde. De bedoeling was daar rond 6 uur te zijn, want ik vloog om 9.10 uur.
Afijn, ik vermaak me daar wel, dus de uurtjes waren zo om.We gingen mooi op tijd de lucht in, en ik zat heerlijk. Had een plekje gereserveerd achter de Starclass, een soort schot. Zonder een stoel voor je die naar achteren kan, en de extra beenruimte was ook erg meegenomen.
Was een relaxte vlucht, zonder turbulentie, af en toe ietsje, maar de riemen hebben nooit dicht gemoeten. De laatste paar uur kruipen normaal voorbij, maar was in deel 6 van M.J.Arlidge begonnen, een spannende thrillerserie, en al lezend vloog de tijd voorbij.12.30 uur geland, mooi op tijd, maar voordat je buiten staat (och wat een lange rijen toch altijd bij customs) ben je zo 1,5 uur verder.

De auto opgehaald bij Alamo, daar geen rijen gelukkig. Mooie Honda (geen idee welk type) uitgezocht,en op naar het huis van de Biegjes. Het was erg druk op de weg, vrijdagmiddag en de scholen waren net uit, stond zelfs even in de file op de tolweg.

Mijn huurauto, met erachter het prachtige meer
Huis snel gevonden, en wow, wat is het prachtig! Ron en Monique waren nog aan het werk, maar familie is over en heeft me erg gastvrij ontvangen, rondleiding door het huis gekregen. Echt heel erg mooi! Mijn slaapkamer is ook erg mooi. Kan eventueel later naar een andere kamer, maar ik vind die waar ik nu logeer al erg mooi. Ben ook erg dankbaar dat ik bij ze mag verblijven.

Ook Coco en Izzy zijn super schattig!
Wellicht krijg ik door hen wat minder heimwee naar mijn eigen katten :-)

Wat zitten kletsen, zou mee gaan naar Manny's waar ze zouden gaan eten, gezellig! Maar toch maar van afgezien, want weet van mezelf dat ik op een gegeven moment zo verschrikkelijk inkak.... Ben even naar Publix geweest, zit heel dichtbij, en een klein hapje gegeten bij Taco Bell.

Net nog even van het vuurwerk genoten van Disney, had dat nog nooit gezien, maar dat is echt heel erg mooi. Komende week een keer wat uitgebreider bekijken.

Zit nu ook zwaar in te kakken, maar vind het nog iets te vroeg om te gaan slapen, dus leef me even uit op de blog, bij deze dus ;-)

Wat ik morgen ga doen weet ik nog niet. Denk een rustig dagje om op te starten. Even de buurt verkennen, het is hier echt prachtig! Het huis kijkt aan de voorkant uit op een mooi meer, zalig om een stuk te gaan lopen in de ochtend.
En ik denk dat ik even naar Wintergarden Village ga, vind het daar altijd erg leuk om te shoppen, wat te eten, rond te kijken.

Wat het uiteindelijk allemaal gaat worden lezen jullie morgen!


24 opmerkingen:

 1. Dat zit wel goed met die twee schavuitjes van katten zie ik al ;-) Grappig dat je dit keer het huis deelt met de eigenaren, maar het zal flink in de kosten schelen neem ik aan. Geniet ervan! Een van mijn fijnste plekjes is vanaf een bankje uitkijken over het meer van Downtown Disney, met een ijsje erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne reis heb jij gehad en zo heerlijk veel beenruimte, top!
  Wat goed om er weer te zijn en zo’n hartelijke ontvangst!
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een voorspoedige reis heb je gehad, wel zo lekker. Die boeken zijn inderdaad lideaal om tijdens je vlucht te lezen, kan je lekker doorlezen. Ook een heel mooie tijd om in Florida aan te komen. Nu lekker gaan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die reis/eerste dag viel zeker heel erg mee. De reis verliep voorspoedig en een heel gezellig ontvangst. Wat een heerlijke vakantie gaat dit vast worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Relaxte reis en wat een leuke kamer. Die katten zijn schattig. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig ik ben ook in deel 6 begonnen!!
  Lekker relaxen veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker hoor als de reis soepeltjes verloopt. Nu nachtje bijkomen en dan lekker van de vakantie en het weer gaan genieten.

  Gr. Ronald

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk zeg je bent er. Nu de vakantiemodus aan en genieten maar👍

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een relaxte start van je trip. Leuk als Helen Grace je vergezelt tijdens de reis. En die katjes <3! Leuk om je verhalen weer te volgen. Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk je bent er het grote genieten kan beginnen....veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk je bent veilig aangekomen. Voor nu genieten, tussendoor nog even katjes kroelen hihi. Veel plezier en ik reis weer met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat wil een mens nog meer
  Mooie plaats in het vliegtuig
  Mooie kamer
  En gezellige mensen om je heen
  Het kan beginnen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goed te horen dat je veilig bent aangekomen. Mooi onderkomen en nog katten in huis ook. Geniet van je vakantie en ik lees graag over je uitstapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lekker genieten Cindy....maar dat gaat goed komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie kamer. Leuk meegenomen de katjes. Hopelijk werkt het inderdaad tegen de heimwee naar je eigen katjes.
  Het lange wachten op Sanford is helaas wel een nadeel maar het blijkt natuurlijk voor relaxt dat je rechtstreeks vliegt.
  Heel een plezier de komende dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wij waren binnen 3 minuten door douane en customs heen een nieuw record. Het weer word hier ook weer even beter dus het grote genieten kan beginnen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk zon goede vlucht ,mooie auto.
  En een mooi en gezellig onderkomen.
  Geniet er lekker van ,maar komt helemaal goed

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lekker hoor na een prima vlucht geland bij de Biegjes in een prachtige kamer en de poezen om je heen, helemaal top! Ga dr lekker van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heerlijk dat je er bent Cindy. En wat zat je fijn in het vliegtuig. Nu kan het genieten beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zalig dat je er bent na een comfortabele vlucht en nu gaan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Prima reisdag, Nu gaan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De reis is prima verlopen met een prima plek aan boord ( wat een gave foto van de Dreamliner trouwens ) en kwam je lekker relaxed aan in Sanford. Het weer is daar prima zie ik, dus nu lekker genieten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Super een relaxte vlucht, heerlijke auto... FLORIDA maak me gek

  BeantwoordenVerwijderen