dinsdag 20 maart 2018

19 maart 2018 Uiteindelijk komt ie altijd... de terugreis.

Als ik in Florida ben kijk ik toch ook altijd weer uit naar de terugreis. Hoe zeer ik het ook naar mijn zin heb.
Heimwee naar huis, naar mijn katten, dat is de reden dat ik nooit langer dan 8 a 10 dagen ga.

Ben deze keer 10 dagen in Florida geweest, en geen moment last gehad van heimwee. Jee wat is dat fijn!

Als dan de dag aanbreekt dat je terug moet is dat wat minder. Blijft heerlijk om mijn katten weer te zien, maar toch.

Het weer was niet zo mooi, donkere wolken, het zag eruit alsof het elk moment kon gaan regenen. Zou even wandelend naar de Publix, maar twijfelde vanwege het weer. Toch maar met de auto gegaan.
Geen spatje gehad uiteraard haha. Wel dreigende luchten met rolwolken.


Mijn spulletjes gepakt. Had daar hulp bij nodig van Monique, ahum... erg haha! Laten we zo zeggen dat ik pas in mei 2019 op zijn vroegst weer in Florida ben en ik niet zonder bepaalde spulletjes wil zitten.

Doei zalig huis, doei lieve katjes!Rond 11 uur richting Sanford gereden via de tolwegen 408 en 417. Nu wel wat spatjes gehad.

Wilde gaan tanken bij 7 Eleven. Moest ook even naar het toilet, maar ben daar bijna gillend weer naar buiten gerend. Nog nooit zo'n smerig toilet gezien.... te smerig om te beschrijven, horror gewoon.

Dus op naar Chevron iets verderop. Daar gelukkig wel redelijk.
En de auto afgetankt.

Naar de Car Rental Return gereden, kreeg mijn 0,00 bonnetje, spullen gepakt en op naar de incheckbalie. Daar stond niemand terwijl ik niet eens zo heel vroeg was. Kneep hem een beetje omdat ik twijfelde of ik net boven op precies op het gewicht zat qua bagage, maar het was geen probleem gelukkig. Behoorlijk wat kilo's lichter naar de vertrekhal. Deze is klein, er was nog 1 andere vlucht, maar verder alleen maar deze vlucht.
Wat gegeten bij Budweiser café. Wachten gaat ook altijd wel snel, nog wat drinken halen. Even buiten kijken, mensen kijken. Wat kletsen met mensen tijdens het wachten. Want wachten moesten we.
De vlucht was overboekt, en er werd 1 persoon gevraagd om de volgende dag te vertrekken (geen idee met welke maatschappij) voor een vergoeding van 600 dollar. Hmz.... verleidelijk! Maar ja, je zit zonder auto, zonder bagage. En hoe loopt alles dan? Toch maar niet haha. Als ik eenmaal naar huis ga wil ik ook z.s.m. thuis zijn. Er werd in ieder geval een vrijwilliger gevonden.

Boarden zou om 14.40 uur beginnen, maar begon pas om 15.40 uur ofzo. Uur later. Uiteindelijk dus ook een uur later de lucht in. Op naar Miami. Had een heerlijke plek, bij de nooduitgang. Deze plek was elke euro van de stoelreservering waard, top! Rond 17.30 uur geland in Miami.

Oei wat een donkere lucht!
Rustige vlucht. In Miami duurde het ook iets langer dan normaal, en we gingen 19 uur pas de lucht in. Ook vanaf Miami was het een rustige vlucht. Heel af en toe wat turbulentie. Airtanker viel me 100% mee. Alleen het zitcomfort is iets minder dan bij de Dreamliner. Had meer een houten reet dan anders :-).
Uiteraard is slapen niet gelukt, zat nu bij het raam, maar ook daar lukt het me niet. Kan alleen liggend slapen blijkbaar.De vlucht duurde 9.30 uur. Uiteindelijk landden we om 9 uur op Schiphol. Te laat voor de gate (7.30 uur was planning) dus met de trap vanuit vliegtuig naar beneden en met een bus naar de aankomsthal.

Koffers duurden vrij lang, maar heb me deze vakantie nergens druk om gemaakt, dus ook hierom niet. Je kan er toch niks aan veranderen, koffers, vertragingen, je doet er niks tegen.

Taxi was er wel vrij snel, dus op naar huis en de katjes!

Katjes geknuffeld, voelde me vrij fit, dus niet een uurtje gaan slapen, maar de koffers meteen uitgepakt. Op het moment van schrijven is alles uitgepakt, opgeborgen, draait de laatste was,en de rest hangt al te drogen (wat niet in de droger mag).
Nog even boodschappen gedaan, lopend, brrr!


Nog even lekker gedoucht uiteraard. Na het douchen toch maar gaan wegen. Voelde me opgeblazen na lange vlucht en had al gegeten, dus niet verstandig om dan te wegen, maar toch gedaan.
En jullie raden het al.... 2 ons erbij! Hahaha, niet normaal toch? Zoveel lekkers gegeten, veels te veel suikers en vetten. En 2 ons. Dat gaat helemaal nergens over haha! Had ik nooit verwacht.Aangezien ik nog met 2 kerstkilo's zit had ik van te voren bedacht om weer even Weight Watchers op te pakken, moet dan alles noteren in een app, en dat werkt bij mij als stok achter de deur.
Ga het toch maar doen, en nog 2 a 3 extra kilootjes eraf. Net even wat fijner. En kom dan uit om en nabij de 30 kg gewichtsverlies totaal. Moet me lukken!


Moe ben ik nog steeds niet, beetje maar. Voel me vandaag net zo'n Duracell konijntje haha. Daarom bedacht dat ik meteen de blog maar ga schrijven. Ik ga geen nabeschouwing schrijven, jullie raden het al: alles was top! Het logeren bij de Biegjes (absurd lief dat dat mocht, werd er gisteren helemaal beetje emotioneel van in de auto naar de luchthaven). De vluchten gingen fijn, had hele fijne zitplaatsen. De auto bij Alamo was weer fijn.
Vind Alamo toch het prettigst om te huren.
Mobiel internet (en internationaal bellen zit erbij) deze keer van Arieli. Ook goed bevallen.


Morgen heb ik nog een dagje vrij. Morgenochtend start ik met sportschool (dat ik dat toch ooit zou zeggen haha). Donderdag weer aan de bak. Gelukkig heb ik wat fijne weekjes vrij gepland in de zomer. En ook nog plannen voor de zomer, maar ga niet bloggen daarover, is niet zo spannend. Kom ik nog wel een keer op terug.In mei 2019 wil ik weer naar Florida, duurt nog heel lang, kan ook nog niets regelen hiervoor, nog paar maandjes wachten. Maar uiteraard heb ik nu al voorpret.

Tot die tijd ga ik lekker meegenieten met de blogs van Florida liefhebbers die nog gaan komen.

Bedankt voor het lezen, en het reageren. En graag tot een volgende keer!

23 opmerkingen:

 1. Top vakantie en wat heerlijk dat je volgend jaar weer gaat! Dan lees ik graag weer mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was dit een heerlijke vakantie. Fijn dat je bij Monique was, je had daar veel gezelligheid. Dankjewel voor je leuke blog, heb met veel plezier je belevenissen gevolgd. Tot de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het voorbij is, maar je kan terug kijken op een heerlijke tijd in Florida!
  Gezellig bij de Biegjes, leuke dingen gedaan! Top.
  Bedankt voor het meelezen, leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou tweede keer dan maar, eerste reactie gaf foutmelding. Heb jij dat ook als je thuiskomt dat het douchewater zo lekker is? Zal te maken hebben met het chloorwater daar. Het was erg leuk om mee te mogen lezen, bedankt hiervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een heerlijke tijd gehad en wat fijn ook dat je dankzij de poezen van Monique een stuk minder heimwee had naar je eigen kroost ;)
  Geweldig dat je maar 2 ons bent aangekomen, maar je hebt natuurlijk ook flink wat beweging gehad!
  Op naar al wat komen gaat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige vakantie heb je gehad, met prachtig weer☀️. En dan hier weer lekker bij de katjes is ook wel weer fijn. Succes in de sportschool morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoals je al zelf aangeeft, het was een geweldige vakantie en hoe fijn is het om dan bij thuiskomst naast de katten ook nog eens een heel positief getal op de weegschaal te zien, echt super fijn voor je! Succes met je volgende stappen maar ook dat gaat je zeker lukken. Nogmaals bedankt voor het bloggen en ik hoop dat jij net zo van ons blog in de zomer gaat genieten als wij nu van die van jou hebben genoten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb jij weer een geweldig verblijf gehad in The Sunshine State en als extra-extra bonus ook maar 2 ons aangekomen, hoe leuk is dat !!!

  Leuk dat we regelmatig contact hebben gehad tijdens je trip en wij hebben echt genoten van je blog. Voor het komende halfjaar heb ik nog 2,5 blogs op de planning staan, dus je zult je niet gaan vervelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer heb ik genoten van je blog. Fijn dat je weer veilig thuis bent en dat de katjes blij zijn dat je er weer bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En dan is je heerlijke vakantie alweer teneinde maar voor je het weet ben je alweer aan het plannen voor je volgende reis.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach, de vakantie is dan wel voorbij, maar het is toch ook altijd weer fijn om thuis te komen, en lekker je katjes te knuffelen. En wat een heerlijke relaxte vakantie heb je toch gehad! Ik heb elke dag genoten van je blog, dan voelt het net of ik er een beetje bij ben 😉
  En wat goed zeg, maar 2 ons aangekomen! Die zijn er zo weer af.
  Tot de volgende keer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat goed Cindy maar 2 ons aangekomen ...die zijn er morgen na het sporten gewoon alweer af hahahah 👍
  Je kan echt terugkijken op een geweldige vakantie .
  Ik heb genoten van je verhalen ...dank voor het bloggen 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker weer thuis en 2 ons aangekomen dat is echt niets, je hebt best kans dat dit ook nog vocht is van het vliegen.
  Was leuk met je kennis gemaakt te hebben en dat we nu Facebook vrienden zijn geworden.
  Als alles goed is gaan wij ook in mei 2019 naar Orlando, uiteraard gaan we ook nog eerder.
  Nou groetjes en succes met weer werken donderdag

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Altijd fijn om weer thuis te zijn en goed te lezen dat de reis prima is verlopen. Bedankt voor het meelezen en tot een volgende keer !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat fijn en bedankt dat ik weer mee mocht lezen. Veel succes met je doelen de komende tijd, maar dat gaat je vast lukken.
  Tot de bolgende blog !
  Groetjes, Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je kunt terug kijken op een geweldige vakantie. Jeetje maar 2 ons aangekomen, dat is er morgen weer af.
  Bedankt weer voor het bloggen en sterkte met de jetlag!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het is al weer om, Cindy. Maar je kunt terugkijkijken op een heerlijke vakantie. Wat goed dat je nagenoeg gelijk bent gebleven qua, gewicht. Precies de goede balans tussen genieten en inspanning gehad! Nu nog lekker nagenieten. Dank je voor het meelezen, het was leuk je weer te volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ook weer thuis cindy!
  Maar wat heb jij heerlijke dagen gehad.
  En zo fijn dat je geen heimwee hebt gehad.
  Komt vadt ook door de gadtvrijheid van de biegjes.
  En klinkt goed om eeer plannen te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Bedankt voor het mogen meegenieten van je heerlijke vakantie. Superknap -30kg. Succes met de terug keer in het gewone leven. Tot een volgende keer. Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Bedankt dat we weer mochten meelezen. Leuk laatste verslag heb je geschreven. Ik lees dingen die voor mij zeker herkenbaar zijn. Echt zo lief dat je bij de Biegjes mocht logeren. Nu aftellen naar de volgende vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb echt genoten van je blog dankjewel weer voor het mogen meelezen, en ik verheug me al weer op je volgende blog volgend jaar.
  Welkom thuis weer en tot volgend jaar weer
  groetjes Mineke

  BeantwoordenVerwijderen
 22. 2 ons maar aangekomen..heb je toch goed gedaan! En je hebt er toch heerlijk gegeten. Super lief van de Biegjes dat je daar mocht logeren. Het duurt nog even voordat je weer gaat maat voor jet het weet ben je alweer druk aan het plannen 😉 . Bedankt voor wederom je leuke blog Cindy!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heb heerlijk heel je blog gelezen! Wat heb je het weer fijn gehad, mei 2019 is er zo hoor!

  BeantwoordenVerwijderen