maandag 19 maart 2018

18 maart 2018 Van alles en nog wat op de laatste volle dag

Vanmorgen op tijd wakker, 6.45 uur. Heerlijk, zo heb ik wat aan mijn laatste volle dag.
Rustig aan ochtendroutine afgehandeld.

En tegen 9 uur vertrokken richting Krispy Kreme. Het was zwaar bewolkt en heel mistig. Op een gegeven moment reed ik in Windermere zo de zon en blauwe lucht in. Heel apart. Mooie route vanaf Windermere naar Mall at Millennia, waar Krispy zit. Rustige weg, en zo onder de I4 door.

Lekker ontbeten bij Krispy Kreme. Daarna via een weg die ongeveer evenwijdig loopt met de I4, maar veel rustiger is, naar de outlets gereden op International Drive. Was daar om 9.50 uur. Veel mensen stonden al te wachten voor de winkels.

Heb wat rondgelopen, nog wat bekeken in winkels. Meer kijken kijken niet kopen overigens haha!Een broodje gegeten bij Charlies. Viel tegen overigens. Een Philly steak broodje, maar dan met kip.

Zo rond 13 uur werd het ineens wel heel erg druk, dus weer richting Windermere gereden. Nog even gestopt bij CVS en Walgreens. Nog even kijken, nu het nog kan. Ook niets gekocht overigens.

Binnen een uurtje was ik thuis. Wat zou ik eens gaan doen? Zou ik voor de verandering dan eens in het zonnetje gaan liggen bij het zwembad? Zowaar ook even gedaan, een half uurtje. Ron nog even wat geholpen met huishoudelijke dingen, alvast een beginnetje gemaakt met inpakken. Kijken of alles past hihi. En ja, dat komt helemaal goed.

Eind van de middag zijn we naar een Italiaans restaurant gereden. De Biegjes hadden afgesproken met vrienden, en ik was meegevraagd, gezellig! Heerlijk gegeten, en leuk eens kennis te maken met Sally en Vaughn. Een nichtje van Sally was ook mee.

Heerlijk gegeten. Chicken Parmesan als ik het goed heb. Beetje veel alleen, nog niet eens de helft opgegeten, maar het was zalig!Sta niet echt florissant op de foto hihi, iets met oefenen in rechtop zitten zodat je er niet als een plumpudding uit ziet, maar hij is toch wel erg leuk geworden.Daarna nog een rondje om het meer gemaakt. Het was zulk zwoel weer, nog 27 graden om 20 uur. Samen met Monique en Pascal even gewandeld. Er zit een kleine gator in het meer. En wat zien we, in beide meren zit gewoon een gator(tje)! Zo leuk. Met dat we staan te kijken zie ik ineens dat vrij vooraan bij de kant nog een gator ligt. Ook een kleintje, zo schattig!


Klein gatortje


Deze lag dicht tegen de kant aan

Hier zie je hoe dichtbij


En samen met een mooie zonsondergang kwam daar dan een einde aan de laatste volle dag, snik...

Heb ervan genoten weer.

Morgenochtend ga ik nog even naar de Publix, lekker wandelend. Zit hier heel vlakbij. Nog wat laatste dingetjes halen. Koffer pakken, laatste spulletjes bij elkaar zoeken. Wil rond 11 uur richting Sanford rijden. Nog even de tank volgooien vlakbij het vliegveld.

Mijn vlucht vertrekt om 15.25 uur richting Miami, daar een stop, en zal zo ca.18 uur richting Amsterdam gaan vermoed ik. Rond 8 uur de volgende morgen zal ik dan landen op Schiphol. In een hopelijk niert meer zo heel koud Nederland.... Je went snel aan de temperatuur in Florida!

Dit was dus even de laatste blogpost. Als ik thuis ben zal ik nog een verslagje schrijven over de terugreis.

Bedankt voor het lezen weer, en tot in Nederland!


29 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke dag weer, en die mooie blauwe lucht! Ben een beetje jaloers hoor😘Jammer dat het er alweer op zit Cindy, Maar je kan terugkijken op een heerlijke vakantie. Voor morgen wens ik je een veilige en fijne terugvlucht.👋🏽👋🏽

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De laatste volle dag, alweer. Wat gaat de tijd toch snel in Florida. Volgens mij heb je erg genoten, deze vakantie. Goede reis naar huis, Cindy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer voor je dat het er al weer op zit. Het was een top vakantie. Ik vond het heel leuk om met je mee te lezen. Een goede reis naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt het zo goed gehad, het zal voelen als 3 weken vakantie! Goede terugreis. Ik geloof dat we de ergste kou hier in NL hebben gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk relaxt genoten van je laatste volle dag in Florida.
  Ik wens je een goede en relaxte vlucht naar Nederland.
  Bedankt voor het mogen meelezen/beleven van je vakantie, altijd een heerlijk begin van mijn dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt er een mooie laatste dag van gemaakt. Het voelt zo voor het lezen dat je veel langer weg bent geweest, hihi. Alvast en goede terugreis !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne vakantie. Een rustige terugreis.
  Groetjes, Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke vakantie!! Goede reis terug....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat vliegt de tijd toch, je laatste dag alweer, maar wel een heerlijk relaxte.
  Alvast een goede terugreis en bedankt voor het meelezen weer, ik heb er van genoten 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke laatste dag Cindy. Altijd een gevoel van een steen in je maag he, als je weer moet vertrekken.
  Ik wens je een hele goede reis naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke vakantie was dit Cindy ....ik heb echt genoten van je verhalen en foto’s
  Geniet nog van je laatste uurtjes daar en alvast een hele goede reis terug !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat was een leuke laatste dag. Jammer dat het er weer op zit.
  Bijzonder dat er een paar alligator(tjes) in het meer zitten.
  Ik wens je alvast een goede vlucht naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat is het weer voorbij gevlogen, maar wat heb je genoten!
  Heerlijk hoor! Goede reis terug alvast en tot een volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Was weer een fijne vakantie, goede terugreis en vergeet geen jas.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb jij een geweldige vakantie gehad, een hele goede terugreis en bedankt voor het bloggen zodat je ons hebt laten mee genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat was toch een heerlijke week+3 en nu weer terug naar koude NL, brrrr.
  Goede reis !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Was prachtig om je verhalen te volgen Cindy, goede reis terug naar ons koude Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nu alweer voorbij,wat gaat dat snel als je geniet. Goede terug reis.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat is dat snel gegaan, maar wat heb je het lekker gehad!
  Op naar huis en weer wennen aan een lange broek en jas Brr..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je hebt je op laatste volle dag prima vermaakt met alle dingen die je graag doet in Florida met als bonus ook nog een mooie 'sunset' !

  Geniet nog maar even van de warmte daar, ik zou vanmiddag een fototrip in de AWD gaan doen, maar gezien de Siberische 'windchill' zie ik daar maar even vanaf...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie laatste dag zo! Jammer dat er weer een einde is gekomen aan je vakantie, goede reis terug. En.....je ziet er prima uit op de foto hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke dag weer hoor, maar nu zit het er al weer op helaas. Ik hoop dat je een goede terug vlucht hebt en je weer lekker je eigen poezen kunt knuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een geweldige dag weer. Jammer dat het eind van deze reis nadert. Morgen nog wat laatste dingen doen, en dan richting SFB.

  Bedankt voor al je leuke verhalen deze reis.

  Gr. Ronald

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een heerlijke dag weer.
  En ja de tijd gaat snel als het leuk is.
  Alvast een goede terugreis.
  En gewoon weer plannen maken voor de volgende keer😉

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ooo wat geniet ik weer mee.. krispy is erg lekker.. en die donut die je had zag er erg lekker uit.. en wat knap dat je koffer gewoon dicht kan.. red ik elke keer weer niet..hihihi nog goede terug vlucht. dankjewel dat we mee mochten kijken x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wat heb je het super gehad Cindy, ik heb genoten van het mogen meelezen, ik wens je een fantastische vlucht en hoop dat de kou hier in nederland een beetje mee zal vallen, dankjewel van het mogen mee genieten en hoop tot de volgende keer

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Was weer hartstikke leuk om je avonturen mee te beleven. Op naar de volgende reis ,en dan naar Seaworld je verjaardag vieren

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het was heerlijk om je verhalen te lezen. Zelf ben ik niet zo dol op hoge temperaturen, maar toen ik jouw foto's zag terwijl ik binnen nog zat te rillen van de wandeling....... Ik hoop dat het bij thuiskomst niet zo koud zal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gaat snel hè daar in Florida. Prachtige vakantie heb je weer gehad. Heb weer genoten van je blog en weer wat tips meegepikt. Nu weer lekker (behalve het weer dan) thuis bij je poezekindjes..

  BeantwoordenVerwijderen