zondag 11 maart 2018

10 maart 2018 Rusten van de heenreis

Bedankt voor alle reacties, erg leuk weer om te lezen!

Vanmorgen vroeg wakker, 3.30 uur. Omgedraaid, maar kon de slaap niet meer vatten, met geen mogelijkheid, dus om half 5 er maar uitgegaan, en wat zitten internetten. Gedoucht, en om 6.30 uur liep ik een rondje om het meer. Brrr, koud haha, liep in korte broek maar het was net aan 10 graden. Maar wel van genoten. Heerlijk zonnetje erbij.





Ik zou gaan ontbijten bij Krispy Kreme maar Ron gaf me de tip om ergens anders donuts te gaan eten, bij DG Donuts, zit binnen in een benzinestation, niet echt gezellig om te gaan zitten, maar het zou de moeite waard zijn.

Afijn, eerst maar eens naar de Walmart, hier redelijk vlakbij zit een nieuwe, en die was erg fijn moet ik zeggen. Mooi assortiment, netjes en erg rustig. Heb het wel eens anders meegemaakt zeg maar.
Daar even rond gelopen, en wat boodschapjes gedaan.


Toen door naar DG Donuts, in Oakland. Ze hebben volgens mij geen website, dit is hun FB pagina DG Donuts
Inderdaad een klein hoekje in de Chevron. Maar wel een rij klanten, bijna continu! Dat belooft wat, en wow, donutheaven, vers gemaakt, en de lekkerste die ik ooit heb gehad. Megagroot, had er 2 besteld, nou, kan makkelijk met 1 toe. Heb daarna nog lang vol gezeten. Maar het was goddelijk!







Zou eerst naar Krispy Kreme bij de Mall at Millennia gaan, dat dus niet gedaan, maar wel naar de Mall geweest. Heerlijk rondgelopen, en aardig wat winkels bezocht.




Daarna zou ik naar de Farmers market gaan in Wintergarden. Maar was nu wel heel vlakbij de Outlets op International Drive. Zou ik even??? Ja, toch eerst maar daar naar toe. Hele ronde gelopen, paar winkels bezocht. Je hebt toch zo je voorkeuren op een gegeven moment. Toen was het inmiddels al bij 14 uur geloof ik. Dus de Farmers Market werd hem niet meer. Die is dacht ik tot 14 uur open.

Aangezien ik ook graag naar Winter Garden Village wilde toen direct daar naar toe gereden. Donuts waren eindelijk gezakt en tja, Five Guys... je voelt hem al aankomen. Een burgertje gegeten, zalig!


Daarna Ulta/Old Navy/Ross/Marshalls/Supertarget bezocht. Heerlijk om daar rond te struinen. En af en toe wat te kopen. Eerste aankoopjes zijn gedaan.

Inmiddels was het al bijna half 5. En 16.000 stapjes verder. En begon ik wat in te kakken. Op naar "huis". Ik was uitgenodigd door de Biegjes om mee te BBQ'en. Er zouden vrienden van hun komen, en het was erg gezellig zo met zijn allen. De familie van de Biegjes is er ook nog, zij vertrekken maandag weer.

Dus dat rusten van de heenreis moet je dus met een korrel zout nemen haha!  Begin nu wel moe te worden, maar het valt erg mee.
Had nu wel zoiets van "oh ik moet mijn blog nog maken" maar als ik het niet doe en morgen plan komt het er niet van.
En het is ook niet echt moeten, vind het leuk, maar het is natuurlijk even anders als dat je alleen op een hotelkamer zit. Moet er nu even tijd voor maken zeg maar. Maar vind het ook heerlijk om de dag even van me af te schrijven.

Kortom, ik heb een heerlijke dag gehad. We hebben nog even naar het vuurwerk staan kijken van Disney, op de foto komt het niet goed over, maar je kunt het super goed zien hier vandaan.



Temperatuur was vandaag rond de 25 graden, het begon zonnig, maar eindigde totaal bewolkt. Wel heerlijk om in je korte broek en hemdje rond te lopen. Morgen regen voorspeld, wel warm. Mooi weer om naar de Florida Mall te gaan, stond voor later in de week gepland, maar doe dat dus morgen vanwege de regen. En niet vergeten morgen de klok een uur vooruit te zetten, want de zomertijd gaat hier al in.

Bedankt voor het lezen, en tot morgen!


28 opmerkingen:

  1. Leuk blog Cindy! Sommige dingen komen we wel bekend voor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dag, wel een koude start zo in je korte broek, maar later kwam dat helemaal goed met 25 graden! En die donuts zien er zeker heerlijk uit!
    Je hebt je prima vermaakt, ook nog een leuke afsluiter met een bbq, wat wil je nog meer! Topdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeker geen rustdagen zo te lezen. Al heel wat stappen verzet. Veel plezier morgen. The Florida Mail is zeker een leuk alternatief bij regenachtig weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lekker dagje zo, heerlijk hoor.
    Die Donuts zien er heerlijk uit, zetten we op het lijstje.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zooo, je hebt echt al veel gedaan (lees gewinkeld) op je 1e dag.
    Die donuts zie er echt overheerlijk uit, de hamburger trouwens ook.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat was een heerlijke volle dag en de donuts zien er geweldig uit! Ik ga het onthouden en de fb pagina volgen dan kan ik het niet vergeten moet er ook zeker een keer naar toe

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een lekkere dag Cindy ....die donuts zien er echt heerlijk uit !
    De eerste aankopen zijn al gedaan ...goed bezig 😀😀
    Veel plezier vandaag in de Florida Mall !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh...die donuts! Heerlijk zo'n eerste dag. Direct lekker shoppen en de bekende winkels aan doen. Veel plezier in de Florida Mall!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo lekker vroed op vandaag ,maar dan heb je wel lekker een lange dag.
    En goed begonnen met heerlijke donuts mmmm
    En dit noem mij een rustig dagje!!
    Al goed geshopt..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die donuts zien er Yummie uit!!
    Lekker genieten , veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die donuts zien er goed uit! Goede tip. Lekker afwisselend eerste dagje zo en hartstikke veel gedaan. Wel fris ‘s ochtends, gelukkig warmt het altijd snel op. Wat leuk dat je het vuurwerk zo goed kan zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Niks acclimatiseren maar hup, meteen in de tweede versnelling, geweldige eerste dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow die donuts! Lekker! En meteen al flink aan het shoppen. Ik ben jaloers Haha,

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je vermaakt je prima zo te lezen. Die donuts zijn echt mega het lijken wel vliegende schotels. Zondag lekker Florida Mall, joepie!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Jeetje die donuts zien er super uit, en een burger van five Guys is natuurlijk een must. Je hebt al heerlijk geshopt dus je bent alweer aardig “ingeburgerd” hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Net ontbeten maar door die fotos van die donuts meteen weer trek. Geslaagde eerste dag! Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een heerlijke eerste dag. Mooi meegenomen, de zomertijd.
    Wordt je in ieder geval later wakker vandaag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Donuts,the Mall,five guys en ook nog bath en bodyworks. Afsluiten met een BBQ met vrienden en dat allemaal in Florida. Maak me jaloers haha. nee hoor grapje. heerlijk om mee te lezen dus maak vooral je blog s'avonds !geniet er van daar. Wat een heerlijke dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Die donuts zien er superlekker uit 😋
    Lekker shopdagje, heerlijk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Een heerlijk begin Cindy....ga vooral zo door..

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wel weer heerlijk gelezen Cindy. Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oh die donuts zien er echt heerlijk uit! En wat een heerlijkheid, een temperatuur van 25 graden! Geniet er maar lekker van de komende dag, ik kijk alweer uit naar je volgende verslag morgenochtend :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. top dag ik neem de tip van de donuts mee voor mijn zoon

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wat zien die er lekker uit Cindy, en wat een heerlijke dag heb je gehad ik ben benieuwd hoe je volgende dagen zullen zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wowww die Donuts !! Super om al de bekende plaatsen en winkels te zien......

    BeantwoordenVerwijderen
  26. 25 graden! Ik heb meteen zin in donuts, maar ik denk dat die van de supermarkt om de hoek lang niet zo lekker zijn als die op de foto’s.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een heerlijke start van de dag met zo'n wandeling. Als 'bonus' ook nog heel mooi licht en dan is het extra leuk/mooi fotograferen ;-)

    Die Donut's , waanzinnig !! Daar gaan we in September natuurlijk ook wel even langs, En dan als afsluiter naar Five Guys : maak me gek !!!

    Tot morgen !

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Haha zo zijn bij mij rust dagen ook. Is gewoon heel erg moeilijk als je weet dat er zoveel leuks is daar. Je hebt een leuk daagje gehad. Die donuts wil ik ook wel proberen..zien er heerlijk uit

    BeantwoordenVerwijderen