zondag 18 maart 2018

17 maart 2018 Markt en shoppen, what else....

Vanmorgen rustig aan opgestart, douchen, lekker wat internetten. Rond 9 uur richting Wintergarden gereden, voor de Farmersmarket.
Heel schattig, met veel leuke kraampjes. Heel kleinschalig. Ben echter altijd zo uitgekeken op markten, dus had snel alles gehad.

Lekker een croissantje en wat te drinken gehaald bij een bakkertje, en dat in het zonnetje op zitten eten. Ondertussen genietend van de berichten over de kou in Nederland (sorry haha).







Daarna via een Walgreens, daar nog even wat gekocht voor een vriendin, naar Wintergarden Village gereden. Op mijn gemakje daar alle winkels nog even goed bekeken, waar ik van de week alles heel vluchtig had bekeken. Nog leuke koopjes kunnen scoren, en wederom een lijstje voor een vriendin afgewerkt.





Tussendoor vaak in de zon gezeten, zalig! Echt genieten na het koude weer wat ook ik had voor vertrek. En waar ik waarschijnlijk nog lang op moet wachten na thuiskomst...



Behoorlijk wat stapjes nog gemaakt, want heb Wintergarden Village lopend gedaan. En kenners weten dat het nog best groot is daar, en men normaal gesproken met de auto van winkel naar winkel gaan.

Heerlijk geluncht bij Five Guys, deze blijft favoriet, en wilde er graag nog 1 eten. Hij was weer top. Ook de Fanta Zero Cherry ontdekt. Goddelijk!
Deze had ik eerder moeten ontdekken...




Na het winkelen nog naar Mall at Millennia gereden, en wow wat een drukte op de weg! Wilde hier nog naar Yankee Candle. Daar vlakbij komt overigens ook een Shake Shack, die is bijna klaar.

Zo tegen 4 uur naar de Walmart gereden, op Independance Pkwy in Winter Garden. Zo'n fijn filiaal. Behoorlijk nieuw nog. Heerlijk in de zon wat zitten chillen, daarna een lekkere salade gekocht en daar opgegeten. Even verzadigd na 2 dagen behoorlijk zwaar avondeten :-)



En toen liep het alweer tegen 7 uur. Weer een dag om... de tijd vliegt voorbij. Waar ik normaal altijd wat heimwee begon te krijgen na een week heb ik dat nu totaal niet. Dat is grotendeels te danken aan de enorme gastvrijheid van de Biegjes, maar ook aan hun lieve katten. Heb het zo enorm naar mijn zin! Uiteraard zal ik blij zijn als ik mijn eigen katjes weer kan knuffelen maar heimwee en naar huis willen? Nee.

Zal straks ook weer enorm wennen zijn, de horkerigheid van veel Nederlanders, en het onbeleefde personeel in veel winkels.
En stel je toch voor dat je eens een seconde eerder bij het stoplicht bent dan een ander... Nou ja, moet er over een paar dagen weer aan geloven. Kan nog veel meer voorbeelden noemen van hoe anders het er hier aan toe gaat.

Afijn, rond 7 uur naar "huis" gereden. Via mijn inmiddels favoriete weg, New Independence Pkwy, door een prachtige woonwijk, met mooie meren. Als ik toch ooit de jackpot win wordt dit mijn nieuwe adres! Zo mooi hier.










Morgen ga ik ontbijten bij Krispy Kreme, ook niet echt healthy food, maar dat komt thuis wel weer hihi.
Die zit bij Mall at Millennia, vlakbij de Outlets op International Drive. Daar wil ik om 10 uur zijn, bij opening. Denk dat het snel een drukte van jewelste wordt daar.
Nog even lekker rondwandelen, winkels kijken, wat chillen in de zon. En meer ben ik niet van plan. Ben denk ik halverwege de middag wel thuis.

De Biegjes gaan morgenavond eten met vrienden, en vroegen of ik zin heb om mee te gaan. En dat heb ik wel. Gezellig om mijn laatste volle dagje mee af te sluiten.

Tot morgen weer, en bedankt voor het lezen!








20 opmerkingen:

  1. Hallo Cindy, wat een leuke verslagen maak je. Als je nog eens in Orlando bent en je mist je katten kun je hier misschien eens kijken:
    http://www.orlandocatcafe.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je geen heimwee hebt Cindy.
    En snap heel goed dat je het heel gezellig vind bij de biesjes😉
    Wat een heerlijke dag weer zo geniet nog lekker van de ☀️

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij de Biegjes logeren is natuurlijk veel gezelliger dan in je eentje op een hotelkamer. Dus ik begrijp wel dat je nu geen heimwee hebt.
    Welke hamburgers zijn nou lekkerder, van Shake Shack of 5 Guys?
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eh.... zou niet kunnen kiezen haha! Allebei heel erg lekker. Shake Shack heeft als voordeel dat ze heel lekkere cheese fries hebben. De friet bij 5 Guys vind ik niet lekker. Dus daar neem ik meestal alleen een burger. Heeft ook zijn voordelen :-)

      Verwijderen
  4. Zo fijn dat je geen heimwee hebt ...dan kan je nog meer genieten 😊
    Inderdaad prachtige route ...snap wel dat je bij het winnen van de jackpot daar gaat wonen hahahah.
    Fijne dag weer vandaag !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een heerlijke trip maak jij, elke dag is weer volop genieten!
    Wat heerlijk toch dat zonnetje, ik verlang er ook zo naar!
    Wat gaat het snel he, al bijna weer voorbij! Nog even genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is toch heerlijk, vakantie zonder heimwee!
    Lekker genieten vandaag, het is hier steenkoud!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijke dag weer. Breng aub wat warmte mee in je koffer is hard nodig hier !!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geniet er van want hier is het winter
    Maak er nog mooie dagen van

    BeantwoordenVerwijderen
  9. En dat genieten blijft maar doorgaan bij jou, wat een heerlijke plaatjes ook weer vandaag !!! De New Independence Pkwy moet ik ff onthouden, daar wil ik ook wel ff rondrijden vooral in een lekker zonnetje.

    Ik kan me best voorstellen dat je daar helemaal geen heimwee hebt, het is daar ook zo lekker :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lekker hoor, zo in het zonnetje. Geniet er nog maar van want hier zal het weer schrikken zijn, zo koud! En fijn dat je deze vakantie geen heimwee hebt gehad. Geniet van je laatste volle dag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat ben je aan het genieten en ik geniet met je mee, want iedere dag in Florida is een feestje. Enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Achteraf heb je de perfecte week uitgekozen om naar Florida te gaan.
    Je loopt in ieder geval de kou in Nederland voor een groot gedeelte mis.
    Heerlijk! Geniet van je laatste volle dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Was weer een dag om door een ringetje te halen. Fijn dat je geen heimwee hebt en dat de zon zo heerlijk schijnt. Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Cindy

    Leuk om te zien en lezen hoe je aan het genieten bent van deze vakantie. Geen heimwee naar huis is daar een mooi voorbeeld van. Leuk dat je al die foto’s deelt, geeft een feest van herkenning.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat fijn dat je zo geniet deze vakantie, met zelfs geen heimwee. Je bent precies de goede periode Nederland ontvlucht, het is megakoud. Geniet maar extra van het heerlijke Florida zonnetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een mooie foto van je bij de fontein. Heerlijk met het zonnetje in je gezicht. Ik geniet helemaal met je mee. Neem het er nog maar lekker van!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nog iets gekocht bij YC ? Ik ben nog nooit bij de farm market geweest.. ik ben niet iemand die houdt van eten en groente markt.. dus ik weet niet of het iets voor mij is.. maar wie weet gaan we een kijkje wagen daar.. super leuke blog.. en wat doe je het heerlijk rustig aan.. JE ZIET ER GOED UIT

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zelfs van de verhalen en foto's zit ik te genieten- ik kan me voorstellen dat het voor jou een geweldige vakantie is.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik kan haast voelen hoe jii zo geniet daar Cindy, heerlijk lezen zo. Je hebt er weer een prachtige dag opzitten. Winter Garden lijkt me een mooi plaatsje. Wil die nieuwe Walmart ook weleens zien

    BeantwoordenVerwijderen